بازگشت به صفحه کامل

شناسه : 38485546

فقط پنج محصول کشاورزی در یزد نشان استاندارد دارند


کارشناس غذای حلال، ارگانیک و سالم اداره کل استاندارد استان یزد گفت: دو نشان برای انار، یک نشان برای پیاز، یک نشان برای قارچ و یک نشان هم برای هویج در حال صدور است.

به گزارش یزدرسا؛ مریم زارعی افزود:سازمان استاندارد نام این محصولات را گواهی‌شده یا دارای حد مجاز آلاینده‌ می‌نامدو نمی‌توان گفت :که در یزد محصولی به نام ارگانیک وجود دارد.

وی اضافه کرد: تولید محصول ارگانیک نیاز به شرایط بسیار سختی داردکه در تولید آن محصولات نباید از هیچگونه مواد شیمیایی استفاده شود که این موضوع مطابق با شرایط کشور ما نیست.

زارعی افزود: در استان یزد تنها پنج محصول دارای نشان استاندارد هستند که در این میان، دو نشان برای انار، یک نشان برای پیاز، یک نشان برای قارچ و یک نشان هم برای هویج در حال صدور است و دیگر محصولات استان دارای نشان استاندارد از سوی این اداره نیستند و ادعاها در این مورد کذب است.

وی اضافه کرد: آنچه ما درباره آن صحبت می‌کنیم محصولات دارای حد مجاز آلاینده است که در این باره نقش شرکت‌های بازرسی پررنگ است و شرکت‌ها نمونه‌ها را برداشته و به آزمایشگاه می‌برند و اگر نتیجه این باشد که آلاینده‌ای در محصول وجود ندارد، برای آن استاندارد حدمجاز آلاینده‌ها در نظر گرفته می‌شود که این استاندارد تا سه سال اعتبار دارد.

کارشناس اداره استاندارد تأکید کرد: که این روند از ابتدای سال ۹۸ کلید خورده و در حال اجراست و پیش از این، چنین بحثی مطرح نبوده و محصولات کشاورزی دارای نشان استاندارد از طرف اداره استاندارد یزد در گذشته وجود نداشته است.

 




آدرس کوتاه :