شناسه : 38662687
یک کارشناس تغذیه اعلام کرد

ویتامین هایی که سیستم ایمنی بدن را تقویت می کند


حاجی میرزاده گفت: مصرف روزانه یک واحد میوه حاوی ویتامین C مثل پرتقال و لیموشیرین و سبزیجات سبز رنگ و یا کدو حلوایی و هویج که سرشار از ویتامین A هستند در پیشگیری و کنترل بیماری بسیاری موثر است.

مهدیه سادات حاجی میرزاده در گفتگو با یزدرسا اظهار داشت: اهمیت مصرف میوه و سبزی در پیشگیری و درمان کرونا بسیار زیاد است. میوه های مخصوص فصل زمستان و  میوه هایی که رنگ زرد و نارنجی دارند حاوی ویتامین A، C و پتاسیم هستند. 

کارشناس تغذیه مرکز بهداشت استان یزد افزود: مصرف روزانه یک واحد میوه حاوی ویتامین C مثل پرتقال و لیموشیرین و سبزیجات سبز رنگ و  یا کدو حلوایی و هویج که سرشار  از  ویتامین A هستند در پیشگیری و کنترل بیماری  بسیاری موثر است.

وی ادامه داد: موضوع حائز اهمیت دیگر مصرف پروتئین ها است که حتماً باید به میزان کافی برای بدن فراهم شود. پروتئین هایی که انتخاب می کنیم باید کم چرب باشد یعنی گوشتی که مصرف کنیم گوشت کم چرب باشد چرا  که به طور کلی مصرف زیاد چربی ها علاوه بر بروز چاقی موجب تضعیف سیستم ایمنی بدن می شود. تامین پروتئین مورد نیاز روزانه بدن همچنین می تواند از طریق مصرف تخم مرغ، گوشت سفید و حبوبات نیز اتفاق بیافتد.

حاجی میرزاده اظهار داشت: مصرف مایعات نیز موضوع بسیار مهمی است چرا که مصرف مایعات باعث تقویت سیستم ایمنی می شود. لذا مصرف مایعات و مایعات گرم فراوان نظیر آب جوشیده و یا چای کمرنگ بسیار توصیه می‌شود.

وی تاکید کرد: هضم ترکیبات مایع نیاز به انرژی کمتری دارد در نتیجه بدن انرژی کافی برای مقابله با بیماری را خواهد داشت. به منظور مصرف راحت‌تر آبجوش می‌توان آن را با کمی آبلیمو و عسل طعم دار کرد. همچنین مصرف سوپ علاوه بر فراهم آوردن مایعات به دریافت سبزیجات و غلات کامل نیز کمک خواهد کرد.

کارشناس تغذیه مرکز بهداشت استان یزد اظهار کرد: استفاده از روغن مایع گیاهی نظیر روغن کانولا، کنجد و روغن زیتون به میزان متعادل نیز توصیه می شود چرا که این مواد حاوی امگا ۳ و ویتامین E هستند که در تقویت سیستم ایمنی بدن نقش به سزایی دارد.

انتهای پیام/

 



آدرس کوتاه :
رای شما
میانگین (0 آرا)
The average rating is 0.0 stars out of 5.