dark_mode
یکشنبه, 31 فروردین 1404
آیا مایل به نصب وب اپلیکیشن سایت خبری یزد رسا هستید؟
برگزاری مانور طرح اضطراری در فرودگاه یزد
مدیرعامل جمعیت هلال‌احمر یزد مطرح کرد:

برگزاری مانور طرح اضطراری در فرودگاه یزد

مدیرعامل جمعیت هلال‌احمر استان یزد از برگزاری مانور طرح اضطراری در فرودگاه یزد با همکاری تیم‌های امدادی هلال‌احمر استان و دیگر دستگاه‌های امدادی و خدمات‌رسان استان خبر داد.

به گزارش پایگاه خبری تحلیلی «یزد رسا» به نقل از پایگاه اطلاع‌رسانی جمعیت هلال‌احمر  استان يزد،  محمد عشقی اظهار داشت: اين مانور با حضور مدیریت بحران، اورژانس، آتش‌نشاني و خدمات ايمني شهرداري، جمعيت هلال‌احمر، شرکت‌های هواپيمایي، مركز سوخت‌گیری هواپيمایی و پليس و نیروی انتظامی و سپاه حفاظت و حراست فرودگاه همچنين ايمني و آتش‌نشاني فرودگاه و دیگر دستگاه‌های امدادی و خدمات‌رسان استان به‌خوبي و با رعايت استانداردها در شرايط بحراني برگزار و مورد ارزيابي دفتر استانداردهاي فرودگاهي قرار گرفت.

وی بیان کرد: جمعیت هلال‌احمر استان با حضور 6 تیم امدادی ( تیم واکنش سریع، توانا ، آنست و تیم امدادی شهرستان یزد ) با 6 دستگاه خودرو امدادی ( آمبولانس و خودرو کمک دار امدادی)  و بیش از 25 نفر در این مانور شرکت نمودند.

مدیرعامل جمعیت هلال‌احمر استان یزد بیان نمود: سناریوی این مانور بدین شرح بود که یک هواپیمای مسافربری در هنگام فرود بر روی باند و ترکیدگی چرخ جلو و برخورد با اتاق برق منحرف و دچار آتش‌سوزی و تعداد  19 نفر مصدوم که پس ازتریاژ بندی توسط نیروهای امدادی اورژانس با همکاری تیم های امدادی هلال احمر انتقال یافتند.

عشقی خاطرنشان کرد: مهار آتش تمرینی و سانحه فرضی از برنامه‌های این مانور بود.

این مقام مسئول ضمن قدردانی از دستگاه‌های دخیل در این مانور، اهداف آن را به‌حداقل‌رساندن زمان امدادرسانی، هماهنگی ارگان‌های مرتبط، فراهم‌کردن تجهیزات و افزایش توان عملیاتی در هنگام بروز سوانح و حوادث و کسب تمام استانداردهای تعیین‌شده در عملیات امداد و نجات فرودگاهی برشمرد.

انتهای خبر/

درباره نویسنده