dark_mode
چهارشنبه, 26 دی 1403
آیا مایل به نصب وب اپلیکیشن سایت خبری یزد رسا هستید؟

ثبت بیش‌از ۶هزار و ۵۰۰ شرکت‌تعاونی در یزد

ثبت بیش‌از ۶هزار و ۵۰۰ شرکت‌تعاونی در یزد

مدیرکل ثبت‌اسناد و املاک استان یزد گفت: ثبت و تشکیل شرکت‌های تعاونی بهترین بستر برای مردمی‌سازی اقتصاد و تحقق شعار سال که از طرف مقام معظم رهبری جهش تولید با مشارکت مردم تعیین گردیده، است.

به گزارش پایگاه خبری تحلیلی «یزدرسا» به نقل از روابط‌عمومی اداره کل ثبت‌اسناد استان یزد، مهدی اقبال در آستانه هفته قوه قضائیه با اعلام این مطلب گفت: ثبت شرکت‌های تعاونی علاوه بر کمک به زمینه‌سازی برای تحقق شعار سال، همواره نقش مهمی را در مشارکت مردم در اقتصاد و به‌نوعی مردمی‌سازی اقتصاد رسیدن کشور به اهداف اقتصادی را ایفا می‌کند. 

وی با بیان اینکه ثبت یک شرکت، اولین گام برای شروع یک کسب‌وکار است، افزود: باتوجه‌به اینکه اداره کل ثبت‌اسناد و املاک در بهبود فضای کسب‌وکار نقش اولیه و تعیین‌کننده دارد تمام هدف و تلاش خود را با سرعت‌بخشیدن به فرایند ثبت شرکت، صاحبان سرمایه را در برداشتن گام نخست یاری می‌کند.

مدیرکل ثبت‌اسناد استان یزد خاطرنشان کرد: یکی از تکالیف اصلی ثبت شرکت‌ها و مؤسسات غیرتجاری استان، تسهیل و تسریع فرآیند ثبت شرکت ها و کاهش هزینه هاست و در این راستا ، هر سال ، عملکرد ادارات کل ثبت به عنوان متولی اصلی شاخص شروع کسب و کار ، مورد ارزیابی قرار می گیرد. 

اقبال با اشاره به لزوم تلاش جهت تحقق شعار سال گفت: مجموعه ثبت‌اسناد و املاک استان یزد، تمام تلاش و همت خود را برای تحقق شعار سال انجام می‌دهد و در این راستا، خدمات ثبتی از جمله ثبت شرکت‌ها و هرگونه تغییرات شرکت‌ها را در کمتر از یک روز به مردم عزیز استان ارائه می‌کند که این اقدام نقش مهمی در رشد تولید و توسعه و بهبود فضای کسب‌وکار خواهد داشت.

وی ادامه داد: در استان یزد از دهه ۵۰ که اولین شرکت‌تعاونی به ثبت رسیده تاکنون بیش از ۶ هزار و ۵۰۰ شرکت‌تعاونی در حوزه‌های مسکن، مصرف، تولیدی و توزیعی به ثبت رسیده که در بین آنها شرکت‌های تعاونی فعال، قدرتمند، دانش‌بنیان و بزرگی وجود دارد که در جایگاه اولین‌های شرکت‌تعاونی برتر ملی قرار دارند.

عضو شورای قضایی استان یزد در بخش دیگر سخنان خود با اشاره به نقش و جایگاه حقوق مالکیت معنوی و ثبت این حقوق در فعالیت‌های اقتصادی اظهار داشت: ازآنجایی‌که در سالیان گذشته، تمرکز خدمات در مرکز مالکیت معنوی مستقر در تهران، مشکلات فراوانی را دراین‌خصوص برای متقاضیان به دنبال داشته که بیشتر ناشی از عدم آگاهی کافی بین خدمت گیرندگان در ارائه این خدمت حقوقی بوده است؛ ولی با پیگیری‌های انجام شده در ۲ سال گذشته «دفتر مالکیت معنوی استان» در اداره ثبت شرکت‌ها و مؤسسات غیرتجاری استان یزد با اختیار کارشناسی و پشتیبانی مرتبط با علائم تجاری ایجاد شده است.

به گفته اقبال، از جمله اهداف دفتر مرکز مالکیت معنوی استان یزد، تسریع در تعیین تکلیف درخواست‌های ثبت علائم تجاری، کاهش هزینه‌های ثبت برای شهروندان، ارائه خدمات پشتیبانی و ارشادی، جلوگیری از سوءاستفاده دفاتر غیرقانونی ثبتی و به‌طورکلی هرگونه تلاش جهت اراده خدمات هرچه شایسته‌تر به هم استانی‌های متقاضی ثبت علامت تجاری است که در سال گذشته بیش از چهارهزار اظهارنامه ثبت علامت تجاری در این مجموعه بررسی و تعیین تکلیف شده است.

انتهای خبر/

درباره نویسنده