
مدیرعامل اتحادیه مرغداران استان یزد مطرح کرد:
صادرات ۳۰درصد گوشت مرغ یزد به دیگر استانها
مدیرعامل اتحادیه مرغداران استان یزد گفت: در دوماهه اخیر بیش از ۱۰ هزار تن گوشت مرغ در استان یزد تولید شده که حدود ۳۰ درصد از گوشت مرغ تولیدی در استان به دیگر استانهای همجوار صادر شده است.
حمید صالحی در گفتگو با خبرنگار گروه اقتصادی پایگاه خبری تحلیلی «یزدرسا»، با اشاره اینکه در حال حاضر کمبودی در بازار مرغ یزد وجود ندارد، گفت: میزان جوجهریزی ماهیانه استان یزد حدود ۳ میلیون تن بوده که در دوماهه اخیر حدود ۶ میلیون تن در استان یزد جوجهریزی داشتهایم.
وی ادامه داد: در دوماهه اخیر بیش از ۱۰ هزار تن گوشت مرغ در استان یزد تولید شده که حدود ۳۰ درصد از گوشت مرغ تولیدی در استان به دیگر استانهای همجوار صادر شده است.
مدیرعامل اتحادیه مرغداران استان یزد تصریح کرد: در ۴۰ روز گذشته قیمت مصوب مرغ زنده در استان یزد ۱۰۵ هزار تومان در نظر گرفته شده بود اما به دلیل افزایش شدید نهادههای دام، گرانی کرایه حمل و نقل و همچنین مشکلاتی مانند قطعی برق و افزایش تلفات ناشی از آن، هزینه تمام شده تولید در حال حاضر برای مرغداران بسیار فراتر از این رقم مصوب رفته و قیمت مرغ برای مصرف کننده به ۱۲۲ هزار تومان رسیده است.
وی افزود: این افزایش قیمت در فرایند تولید و نارضایتیهای به وجود آمده دلیل اصلی افزایش قیمت مرغ، نهتنها در استان یزد بلکه در کل کشور بود تا جبرانی بر ضرر مرغداران باشد.
این مقام مسئول اذعان داشت: در تولید و تامین گوشت مرغ در استان یزد وضعیت مطلوبی داشتهایم که این موفقیت مرهون هماهنگی میان مجموعه مسئولان تنظیم بازار، جهاد کشاورزی و همت و پشتکار مرغداران استان است که در نیمه اول سال ۱۴۰۴ به تعهدات خود عمل کرده و حتی حدود ۳۰ درصد به صورت مازاد جوجهریزی داشتهاند.
صالحی گفت: جوجهریزی مازاد در استان یزد باعث شده نهتنها تامینکننده نیاز یزدیها باشیم بلکه تامینکننده بخشی از گوشت مرغ در استانهای همجوار نیز هستیم.
وی اظهار کرد: برای حفظ این ظرفیت عالی تولید گوشت مرغ در استان یزد نیاز است تا قیمتگذاریها واقعنگرانه و مبتنی بر هزینههای تمام شده باشد تا انگیزه مرغداران برای تداوم این سطح از تولید در استان حفظ شود.
انتهای خبر/
short_link
tags
comment / reply_from
هنوز نظری ثبت نشده است. شما اولین نفری باشید که نظر میگذارید!