
عضو هیأت علمی گروه معارف دانشگاه یزد:
تفرقه داخلی دشمن را امیدوار میکند
عضو هیأت علمی گروه معارف دانشگاه یزد با اشاره به آثار مخرب اختلافات داخلی بیان داشت: وقتی یک ملت بهجای ایستادگی در برابر دشمن، مقابل یکدیگر صفآرایی کنند، دشمن امیدوار میشود و این بزرگترین آسیب برای یک جامعه است.
محمدحسین فهیمنیا در گفتگو با خبرنگار گروه سیاسی پایگاه خبری تحلیلی «یزدرسا»، با استناد به آیه شریفه «واعتصموا بحبل الله جمیعاً و لا تفرقوا» بر ضرورت حفظ وحدت در شرایط حساس جامعه اسلامی تأکید کرد و اظهار داشت: وحدت، یکی از عوامل اصلی قدرت یافتن یک ملت و تحقق اهداف جامعه است.
وی با بیان اینکه وحدت موجب تولید قدرت میشود، تصریح کرد: وقتی جامعهای متحد باشد، قدرتی در درون آن شکل میگیرد که دستیابی به اهداف را تسهیل میکند و در نتیجه، دشمن نیز دچار یأس و ناامیدی میشود.
عضو هیأت علمی گروه معارف اسلامی دانشگاه یزد در ادامه افزود: تفرقه و اختلاف داخلی، برعکس وحدت، موجب امیدواری دشمن میشود. اگر جامعهای بهجای ایستادگی در برابر دشمن، درگیر اختلافات داخلی شود، در واقع مسیر موفقیت خود را دچار اخلال خواهد کرد.
فهیمنیا با اشاره به برخی وقایع گذشته گفت: در دورهای از تاریخ کشور، مردم و دولت با انسجام و قدرت ملی پیش رفتند، بهگونهای که قدرتهای جهانی با نگرانی این پیشرفت را رصد میکردند و خواستار مذاکره بودند.
وی با اشاره به خاطرات هیلاری کلینتون، وزیر اسبق امور خارجه آمریکا، اظهار کرد: کلینتون تصریح کرده بود که آمریکاییها، اسرائیلیها، اروپاییها و برخی دولتهای منطقه از پیشرفت ایران شگفتزده شده بودند و فقط نظاره میکردند.
این استاد دانشگاه ادامه داد: در همان زمان، باراک اوباما، رئیسجمهور وقت آمریکا، حداقل دو تا سه نامه به رهبر معظم انقلاب نوشت و خواستار مذاکره با ایران شد؛ حتی غنیسازی ۲۰ درصد را نیز پذیرفته بودند.
فهیمنیا با تأسف خاطرنشان کرد: با وجود این قدرت ملی، برخی به دلیل بیان اتهامات و انتشار دروغ پس از برگزاری انتخابات آن دوره، باعث ایجاد التهاب در کشور شدند، انتخابات پرشوری که با مشارکت ۸۵ درصدی میتوانست نقطه قوت باشد، اما به نقطه ضعف تبدیل شد.
وی افزود: دشمنی که تا پیش از آن التماس میکرد برای مذاکره، بهواسطه اختلافات داخلی امیدوار شد و هشت ماه کشور در التهاب و چالش فرو رفت؛ تجربهای که نباید تکرار شود.
عضو هیأت علمی دانشگاه یزد با تأکید بر نقش رسانهها در حفظ وحدت بیان داشت: اگر رسانهها خبر دقیق و تحلیل صحیح ارائه کنند، جامعه دچار انحراف نخواهد شد. شایعهپراکنی و تحلیلهای سطحی عامل آسیب است.
فهیمنیا اظهار کرد: اگر رسانه بتواند معرفت، شناخت و آگاهی دقیق به جامعه منتقل کند، مردم نیز به تحلیل درست دست خواهند یافت. رسانه باید صدای حقیقت و وحدت باشد، نه تفرقه و التهاب.
وی با اشاره به تحولات اخیر و دفاع ۱۲ روزه کشور در برابر رژیم صهیونیستی خاطرنشان کرد: در این مقطع، اتحاد ملی و پرهیز از سخنان اختلافبرانگیز موجب شد دشمن ناامید شود و کشور با صلابت عبور کند.
این استاد دانشگاه در پایان تصریح کرد: باید این تجربه موفق، الگویی برای آینده باشد تا در مواجهه با خطرهای احتمالی، با قدرت و هماهنگی ظاهر شویم. نقش آفرینی رسانهها در تحقق این هدف کلیدی است.
انتهای خبر/
درباره نویسنده
short_link
comment / reply_from
هنوز نظری ثبت نشده است. شما اولین نفری باشید که نظر میگذارید!