رئیس پلیس راهور استان یزد خبر داد:
کاهش 4 درصدی تصادفات فوتی در استان یزد
رئیس پلیس راهور استان یزد گفت: از ابتدای مهرماه سال جاری آمار تصادفات فوتی درون شهری در استان یزد 4 درصد، تصادفات منجر به جرح 2 درصد و تصادفات خسارتی در استان یزد 3 درصد کاهش داشته است.
عزیزالله دستوار در گفتگو با خبرنگار گروه اجتماعی پایگاه خبری تحلیلی «یزد رسا»، با اشاره به آمار تصادفات درون شهری در استان یزد گفت: مجموع تصادفات شهری در استان یزد از آغاز سال تحصیلی سال جاری نسبت به مدت مشابه سال گذشته کاهش داشته است.
وی ادامه داد: از ابتدای مهرماه سال جاری آمار تصادفات فوتی درون شهری در استان یزد 4 درصد، تصادفات منجر به جرح 2 درصد و تصادفات خسارتی در استان یزد 3 درصد کاهش داشته است.
رئیس پلیس راهور استان یزد عنوان کرد: از مجموع حادثهدیدگان شامل مجروحان و متوفیان در تصادفات درون شهری استان یزد در این بازه زمانی، 5 درصد در گروه سنی زیر 10 سال، 25 درصد در گروه سنی 10 تا 20 سال، 15 درصد در گروه سنی 20 تا 30 سال و مابقی در گروه سنی بالاتر بودهاند.
وی با اشاره به رده سنی دانشآموزان در تصادفات استان یزد اضافه کرد: از مجموع مجروحان تصادفات درونشهری در استان یزد از ابتدای مهرماه دو درصد در گروه سنی 7 تا 10 سال، 3 درصد در گروه سنی 10 تا 14 سال و 6 درصد در گروه سنی 14 تا 18 سال بودهاند.
وی گفت: از ابتدای مهرماه امسال از مجموع تصادفات خسارتی در استان یزد 2 درصد از ساعت 7 تا 9 صبح و 6 درصد از ساعت 12 تا 14 و در حریم مدارس رخ داده است.
دستوار با بیان اینکه کاهش حوادث رانندگی یکی از اهداف اصلی پلیس است، تأکید کرد: باید تلاش شود با همکاری بینبخشی، اجرای طرحهای مشترک ترافیکی و تقویت هماهنگی میان سازمانهای مرتبط، میزان سوانح رانندگی در سطح استان یزد به طور محسوس کاهش یابد.
انتهای خبر/
short_link
tags
comment / reply_from
هنوز نظری ثبت نشده است. شما اولین نفری باشید که نظر میگذارید!