dark_mode
شنبه, 14 تیر 1404
آیا مایل به نصب وب اپلیکیشن سایت خبری یزد رسا هستید؟
مقاومت ملت ایران تجلی امر به معروف است
امام‌جمعه یزد مطرح کرد:

مقاومت ملت ایران تجلی امر به معروف است

امام‌جمعه یزد گفت: ایستادگی ملت ایران در برابر دشمنان در جریان جنگ ۱۲ روزه اخیر، مصداقی روشن از تحقق امر به معروف بود ملت هوشیار ایران با اتحاد و همدلی، توطئه‌های دشمن را خنثی کردند و اجازه ندادند کشور دچار آشوب و اختلاف شود.

به گزارش پایگاه خبری تحلیلی «یزدرسا»، آیت‌الله محمدرضا ناصری،  در خطبه‌های نماز جمعه این هفته با اشاره به فلسفه قیام حضرت اباعبدالله‌الحسین(ع) اظهار داشت: آن حضرت از خداوند می‌خواهد که او را در زمره پرهیزگاران قرار دهد، چراکه هدف نهایی ایشان، رسیدن به ذات اقدس الهی و تحقق ارزش‌های آسمانی بوده است. از این رو، همگان باید مسیر تقوا را در پیش گیرند تا به مقام قرب الهی نائل شوند.

وی همچنین تأکید کرد: امام حسین(ع) در رفتار، گفتار و سبک زندگی‌اش الگویی تمام‌عیار برای حرکت در مسیر حق است. فطرت انسان نیز برخاسته از ذات الهی است و هرگز از خدا دور نیست؛ بنابراین باید زمینه شکوفایی این فطرت را فراهم نمود.

خطیب جمعه یزد با تأکید بر اینکه یکی از اهداف اساسی قیام عاشورا، زنده‌نگه‌داشتن فریضه امر به معروف و نهی از منکر بود، خاطرنشان کرد: همه ما مسئولیت داریم در گسترش نیکی‌ها تلاش کنیم و در برابر بدی‌ها و گناهان بایستیم.

وی  افزود: بر اساس روایات اسلامی، کسی که به امر به معروف و نهی از منکر عمل می‌کند، جانشین پروردگار در زمین است؛ در مقابل، فردی که به این وظیفه بی‌اعتنا باشد، همانند مرده‌ای در میان زندگان به‌شمار می‌رود.

وی تصریح کرد: اجرای این فریضه در سه سطح قابل تحقق است؛ از راه زبان، عمل (دست) و قلب. فرد مؤمن باید نسبت به نیکی‌ها مشتاق باشد و از گناهان و منکرات آزرده خاطر گردد.

نماینده ولی‌فقیه در استان یزد با اشاره به تحولات اخیر، گفت: ایستادگی ملت ایران در برابر دشمنان در جریان جنگ ۱۲ روزه اخیر، مصداقی روشن از تحقق امر به معروف بود و ملت هوشیار ایران با اتحاد و همدلی، توطئه‌های دشمن را خنثی کردند و اجازه ندادند کشور دچار آشوب و اختلاف شود.

وی ادامه داد: با گذشت بیش از ۴۰ سال از پیروزی انقلاب اسلامی، مردم ایران همچنان استوار بر مسیر حق ایستاده‌اند و با بصیرتی تحسین‌برانگیز، فتنه‌ها و برنامه‌های بدخواهانه دشمنان را یکی پس از دیگری با شکست مواجه ساخته‌اند؛ به گونه‌ای که حتی جوانان غربی نیز به ماهیت مستقل، دیندار و وطن‌دوست ملت ایران پی برده‌اند.

آیت‌الله ناصری همچنین با اشاره به سیره عملی امام خمینی(ره) افزود: از ارکان اصلی مبارزه آن حضرت در دوران اقامت در نجف، اهتمام به عبادت، دعا و مناجات با پروردگار بود. این ارتباط معنوی، بخش مهمی از جهاد ایشان محسوب می‌شد و ما نیز باید همین مسیر را با جدیت دنبال کنیم.

در پایان، امام‌جمعه یزد تأکید کرد: مسئولان کشور باید با دقت ابعاد مختلف جنگ ۱۲ روزه اخیر را بررسی کرده و نقاط قوت را تقویت نمایند. وظیفه ما نیز این است که با دشمن‌شناسی، بصیرت، دعا و توسل به درگاه الهی، از دستاوردهای انقلاب حفاظت کنیم تا پرچم ولایت را به دست صاحب اصلی‌اش، حضرت ولی‌عصر(عج)، بسپاریم.

انتهای خبر/

درباره نویسنده

short_link

comment / reply_from

  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.

هنوز نظری ثبت نشده است. شما اولین نفری باشید که نظر می‌گذارید!