dark_mode
چهارشنبه, 28 خرداد 1404
آیا مایل به نصب وب اپلیکیشن سایت خبری یزد رسا هستید؟
ترور دانشمندان پیشرفت علمی کشور را متوقف نمی‌کند
مسئول بسیج اساتید یزد مطرح کرد:

ترور دانشمندان پیشرفت علمی کشور را متوقف نمی‌کند

مسئول بسیج اساتید دانشگاه یزد با بیان این مطلب که ترور، اراده ملت ایران را تضعیف نمی‌کند، گفت: دشمنان انقلاب اسلامی باید بدانند که با ترور دانشمندان ما، مسیر رشد و پیشرفت علمی این کشور متوقف نخواهد شد.

محسن حکیمی در گفتگو با خبرنگار گروه سیاسی پایگاه خبری تحلیلی «یزدرسا»، با اشاره به ترور و به شهادت رساندن برخی از دانشمندان هسته‌ای ایران گفت: یکی از عناصر قدرت یک کشور علم است و باید گفت که دانشمندان فرماندهان جبهه علم هستند.

وی ادامه داد: توجه به علوم پایه یکی از مسائل مهم کشور است و به نوعی این علم ثروت کشور به شمار می‌رود و کشوری که علوم پایه قوی دارد از نظر علمی قوی، تحول آفرین و پیشران در عرصه‌های مختلف محصوب می‌شود.

مسئول بسیج اساتید دانشگاه یزد مطرح کرد: در علوم پایه حیطه‌های مختلفی وجود دارد که مهم ‌ترین آن رشته فیزیک است و زمانی که به تاریخ نگاه کنیم متوجه می‌شویم بسیاری از افراد از جمله شهید چمران و شهید یزدی یعنی شهید رمضان‌خوانی این رشته را به دلیل ویژگی خاص و تحول‌آفرینی که دارد انتخاب کرده‌اند.

حکیمی همچنین به جایگاه نمادین فیزیک هسته‌ای در ایران اشاره کرد گفت: فیزیک هسته‌ای در ایران میان مردم یک جایگاه نمادین دارد که این نماد می‌تواند انگیزه و پویایی را در سایر حوزه‌ها را افزایش دهد.

وی اظهار کرد: دشمن فکر می‌کند که با گرفتن نمادهای یک ملت می‌تواند در وجود آنان ترس و وحشت ایجاد و آن‌ها را از آن مسیر دور کند که این اشتباهی محاسباتی رژیم صهیونیستی بوده است.

استاد فیزیک دانشگاه یزد در پایان خاطرنشان کرد: زمانی که دانشمندان ما را ترور می‌کنند و به شهادت می‌رساند باید بدانند که راه آنان متوقف نخواهد شد و جوانان بسیاری با تلاش و پشتکار بیشتر راه دانشمندان را تا رسیدن به هدف ادامه خواهند داد.

انتهای خبر/

درباره نویسنده

short_link

comment / reply_from

  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.

هنوز نظری ثبت نشده است. شما اولین نفری باشید که نظر می‌گذارید!