dark_mode
یکشنبه, 03 فروردین 1404
آیا مایل به نصب وب اپلیکیشن سایت خبری یزد رسا هستید؟
صدای مظلومیت غزه باید به جهانیان برسد
مدیرکل تبلیغات اسلامی استان یزد:

صدای مظلومیت غزه باید به جهانیان برسد

مدیرکل تبلیغات اسلامی استان یزد گفت: کمک به مردم مظلوم فلسطین فقط به معنای کمک مالی نیست، بلکه باید در ابعاد مختلف سیاسی، فرهنگی و رسانه‌ای نیز صدای مظلومیت آنان را به گوش جهانیان رساند.

حجت‌الاسلام علیرضا نجیمی در گفتگو با خبرنگار پایگاه خبری تحلیلی «یزد رسا» با اشاره به همزمانی نوروز با شب‌های قدر و همچنین از سرگیری حملات وحشیانه رژیم کودک کش صهیونیستی به مردم غزه گفت: نوروز امسال رنگ و بوی دیگری دارد؛ از یک سو، ما در شب‌های قدر قرار داریم که برترین شب‌های سال است و در آن سرنوشت انسان‌ها رقم می‌خورد، و از سوی دیگر، در ایام شهادت امیرالمؤمنین (ع) هستیم که بزرگ‌ترین الگوی عدالت و حمایت از مظلومان بود. این تقارن پیامی روشن دارد که نباید صرفاً به شادی‌های معمول نوروز بسنده کنیم، بلکه باید این ایام را فرصتی برای تعمق در ارزش‌های اسلامی، کمک به مستضعفان و مظلومان و ادای وظیفه دینی و انسانی خود بدانیم.

وی با اشاره به حملات مجدد رژیم صهیونیستی به مردم بی‌دفاع غزه تصریح کرد: این روزها قلب هر انسان آزاده‌ای از جنایات صهیونیست‌ها در غزه به درد آمده است. کشتار کودکان، زنان و افراد بی‌دفاع، تخریب خانه‌ها و بیمارستان‌ها، و بی‌تفاوتی جامعه جهانی در برابر این جنایات، نشان‌دهنده اوج ظلم و بی‌عدالتی در دنیای امروز است. اما اسلام همواره تأکید کرده است که مسلمانان نباید نسبت به مظلومان بی‌تفاوت باشند.

مدیرکل تبلیغات اسلامی استان یزد با استناد به سیره امیرالمؤمنین (ع) و دستورات اسلامی، بر لزوم حمایت عملی از مردم فلسطین تأکید کرد و گفت: «امام علی (ع) در برابر ظلم سکوت نکرد و همواره یاری‌گر محرومان و ستمدیدگان بود. در خطبه‌ای می‌فرماید: "نَبَّهْتُکُمْ عَلَى مَکَانِ مَضَرَّتِکُمْ، وَ دَلَلْتُکُمْ عَلَى طَرِیقِ رُشْدِکُمْ، فَلِلَّهِ أَنْتُمْ! هَلَا اِنتَفَضْتُمْ اِنتِفَاضَ الْبُزُونِ الْعُفْرِ؟" (شما را از جایگاه زیان‌تان آگاه کردم و راه هدایت را نشانتان دادم، پس چرا مانند بچه‌گربه‌هایی که به خود می‌پیچند، از خواب غفلت برنمی‌خیزید؟) این فرمایش حضرت نشان می‌دهد که مسلمانان نباید در برابر ظلم خاموش باشند. امروز حمایت از مردم فلسطین یک وظیفه شرعی و انسانی است.

وی افزود: کمک به مردم مظلوم فلسطین فقط به معنای کمک مالی نیست، بلکه باید در ابعاد مختلف سیاسی، فرهنگی و رسانه‌ای نیز صدای مظلومیت آنان را به گوش جهانیان رساند. در این شب‌های قدر، که درهای رحمت الهی گشوده است، نباید تنها به دعا برای خود بسنده کنیم، بلکه باید برای مظلومان فلسطین نیز دعا کنیم و در حد توان خود به یاری آنان بشتابیم.

نجیمی با تأکید بر اینکه ایام نوروز امسال فرصتی برای همدلی با مظلومان و تجدید پیمان با آرمان‌های اسلامی است، گفت: ما به عنوان مسلمان باید همواره در کنار مظلومان بایستیم و در برابر ظالمان سکوت نکنیم. همان‌طور که امام علی (ع) فرمودند: «کُونُوا لِلظَّالِمِ خَصْماً وَ لِلْمَظْلُومِ عَوْناً؛ دشمن ظالم و یاور مظلوم باشید». این راهی است که باید در این ایام مبارک و در تمام زندگی خود دنبال کنیم.

انتهای خبر/

درباره نویسنده