dark_mode
شنبه, 01 شهریور 1404
آیا مایل به نصب وب اپلیکیشن سایت خبری یزد رسا هستید؟
وجدانم بابت پیگیری موضوع آب آسوده است
استاندار یزد مطرح کرد:

وجدانم بابت پیگیری موضوع آب آسوده است

استاندار یزد با بیان اینکه موضوع آب دغدغه تمام مدیران استان از ابتدای انقلاب تاکنون بوده است گفت: در خلوت خود در زمینه اقدامات لازم برای پیگیری موضوع آب وجدانم آسوده است و واقعاً اقدامات بسیار خوبی در این دولت انجام شده است.

به گزارش خبرنگار گروه سیاسی پایگاه خبری تحلیلی «یزد رسا»، محمدرضا بابایی امشب در دومین نشست خبری خود و به مناسبت شروع هفته دولت در جمع اصحاب رسانه استان یزد با اشاره به اینکه خبرنگاران همراه با مسئولان استان برای پیشرفت کشور قدم برمی‌دارند تصریح کرد: دسترسی محدود خبرنگاران به اطلاعات و داده، یکی از چالش‌هایی است که خبرنگاران استان دارند که این زمینه به مدیران دستورات لازم برای همراهی و همکاری با خبرنگاران انجام شده است.

وی ادامه داد: در دولت چهاردهم در استان یزد 129 مدرسه باید تکمیل و بازسازی شود که تا شروع سال تحصیلی 69 مدرسه بازسازی ان انجام و اماده استفاده خواهد بود.

استاندار یزد با تأکید بر اینکه علی‌رغم اینکه ناترازی‌هایی در زمینه انرژی وجود دارد و در این زمینه از مردم عذرخواهی می‌کنیم تصریح کرد: گرمایش شدید و خروج نیروگاه‌های چرخابی و فعالیت رمزارزها و عدم سرمایه‌گذاری در حوزه انرژی از سال‌های گذشته باعث شده دولتمردان به‌شدت تحت‌فشار باشند و واقعاً دل‌نگران و غصه‌دار مردم، کارآفرین‌ها، صنایع و... هستیم؛ ولی چاره‌ای نیست باید تحمل کنیم و این دوره را پشت سر بگذاریم.

بابایی با تأکید بر اینکه تلاش کردیم کمترین قطعی برق را در استان داشته باشیم گفت: در حال حاضر بیش از 12 هزار درخواست ایجاد نیروگاه خورشیدی در استان داریم که واقعا ظرفیت ان را نداریم و تنها ظرفیت و برنامه ریزی ما برای 3 هزار مگاوات است.

وی ادامه داد: 180 مگاوات تاکنون بهره برداری شده و در هفته دولت 100 مگاوات بهره برداری می شود و یک 30 مگاواتی را نیز در هفته دولت با حضور وزیر ارتباطات بهره برداری خواهیم کرد و تا پایان سال 400 مگاوات نیروگاه خورشیدی وارد مدار می شود و در حال حاضر 2 هزار 300 مگاوات تولید برق داریم ولی 2 هزار و 250 مگاوات  مصرف برق داریم.

استاندار یزد با تأکید بر اینکه تولید برق در استان‌ها اختیار آن در دست استان‌ها است ولی مصرف آن در دست استان‌ها نیست تصریح کرد: در استان یزد همواره آب از قبل انقلاب و بعد انقلاب نیز دغدغه مدیران بوده و در حال حاضر با تلاش‌های صورت‌گرفته در وجدان خود آسوده هستم و تمام تلاش خود را کرده‌ام.

بابایی با اشاره به  اینکه چند مخزن ذخیره آب در دولت‌های گذشته ایجاد و چند مخزن نیز در دولت فعلی ایجاد شده است گفت: حوزه منابع انسانی، فناوری و ارتباطات، معاونت اقتصادی و  معاونت سیاسی در زمینه جوانان رتبه اول را به خود اختصاص داده؛ ولی بنده به‌هیچ‌عنوان به دنبال حرکت‌های پوپولیستی نبوده و این عناوین نیز از سوی مسئولان کشوری اعلام شده که باعث شده ما الان اعلام کنیم.

استاندار یزد با تأکید بر اینکه در زمینه آب برای 15 الی 20 سال آینده یزد در حال برنامه ریزی هستیم و در این زمینه جلسات متعددی برگزار کرده ایم گفت: یکی دیگر از مسائل مورد دغدغه مردم، مسائل محیط زیستی بود که در این زمینه برنامه یزدپایدار را مبنا قرار دادیم.

وی ادامه داد: در تمام طول تاریخ و تمام استانداران یزد با برنامه به جلو رفته‌اند و چالش‌ها و قابلیت‌های یزد نیز مشخص بوده و بر اساس برنامه‌های قبلی، تنها برخی نقاط را پررنگ کرده‌ایم  و سعی کردیم گفتمان‌سازی لازم را در این زمینه انجام بدهیم.

استاندار یزد در ادامه با اشاره به اینکه یزد در یزد 150 هزار اتباع بیگانه غیر مجاز  ساکن هستند و از ابتدای سال جاری تاکنون  17 هزار نفر در این زمینه خارج شده اند گفت: بیش از 40 درصد بیمه شدگان یزد غیر بومی هستند و توسعه استان در برخی زمینه ها بسیار زیاد بوده است و واقعا دیگر محیط زیست استان دیگر تاب آوری در این زمینه ندارد.

وی ادامه داد: متأسفانه میزان صادرات باارزش و ارزآوری آن هم خوانی ندارد و در حال برنامه‌ریزی هستیم که به سمتی برویم ارزش افزوده صادرات محصول استان را افزایش بدهیم و در این زمینه جلسات متعددی برگزار کرده‌ایم و در حال حاضر هیچ موضوعی برای توجه بهتر از موضوع محیط‌زیست نیست.

بابایی با تأکید بر اینکه در سند یزد پایدار به دنبال افزایش گردشگری سلامت، صنایع پاک، و همچنین افزایش سهم خدمات از اقتصاد استان هستیم گفت: در زمینه‌های آموزش‌وپرورش و بهداشت و درمان اقدامات خوبی انجام شده است.

استاندار با بیان اینکه خبر خوبی که در آستانه هفته دولت برای مردم یزد داریم، کلنگ‌زنی آزادراه یزد ظرف ۱۰ روز آینده است، گفت: با پیگیری‌های انجام شده سهم دولت به ۵۰ -۵۰ تغییریافته و منابع آن از محل مولدسازی اراضی کنار آزادراه تأمین می‌شود.

 وی ادامه داد: ۱۳۶ کیلومتر از طول این آزادراه در مسیر اردکان و مهریز توسط خود استان انجام و مابقی را نیز پیگیری لازم را به عمل خواهیم آورد تا به سرانجام برسد.

بابایی با تأکید بر اینکه کم‌رنگ بودن فعالیت ترویجی و تبلیغی قرآن برای دانش‌آموزان و دانشجویان در برش استانی سند مهندسی فرهنگی از جمله ضعف‌های این سند است گفت: البته چند حرکت تبلیغی و ترویجی قرآنی نیز در زمینه تربیت ۴ هزار حافظ قرآنی از حرکت‌های خوبی بوده که در سند مهندسی فرهنگی دیده شده است.

 وی خاطرنشان کرد: در شورای فرهنگ عمومی مصوب شده که در هر جلسه بخش‌هایی از این سند و اقدامات لازم اجرایی و کارهای مربوطه برای اجرای آن طرح شود که در جلسه اخیر به علت محدودیت این اتفاق رخ نداد.

خبر به‌روزرسانی می‌شود.

short_link

comment / reply_from

  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.

هنوز نظری ثبت نشده است. شما اولین نفری باشید که نظر می‌گذارید!