حالت تاریک
سه‌شنبه, 07 مرداد 1404
آیا مایل به نصب وب اپلیکیشن سایت خبری یزد رسا هستید؟
شهادت در راه خدا افتخار است
چراغ راه؛

شهادت در راه خدا افتخار است

شهید سید محمد صحافی ابرقوئی ۱۵ مرداد ۱۳۴۴ در شهرستان ابرکوه یزد به دنیا آمد و سرانجام ۵ مرداد ۱۳۶۲ در حاج عمران عراق به شهادت رسید.

به گزارش پایگاه خبری تحلیلی «یزدرسا»، شهید سید محمد صحافی ابرقوئی ۱۵ مرداد ۱۳۴۴ در شهرستان ابرکوه یزد به دنیا آمد و تا پایان سوم متوسطه در رشته تجربی تحصیل کرد. با آغاز جنگ تحمیلی به عنوان بسیجی با سمت تک تیرانداز راهی جبهه‌های حق علیه باطل شد. سرانجام ۵ مرداد ۱۳۶۲ در حاج عمران عراق بر اثر اصابت گلوله به شکم به شهادت رسید. پیکرش در روضةالشهدای زادگاهش به خاک سپرده شد.

بخش از وصیت‌نامه این شهید والامقام:

بسم رب الشهداء و الصديقين

ملتى كه شهادت دارد اسارت ندارد. امام خمينى (ره)

با درود فراوان به حضرت امام خمينى (ره) و سلام بر شهيدان غرق به خون از كربلاى‌ حسين (ع) تا كربلاى سرخ ايران و سلام بر شهيدانى كه جسم آن‌ها در زير تابش خورشيد افتاده و خون پاكشان بر تخته‌سنگ‌هاى غرب و جنوب ريخته، وصيت‌نامه خويش را شروع مى‌كنم.

تنها وصيتى كه به شما مردم شهيدپرور دارم اين است كه هيچ موقع خدا رافراموش نكنيد و به ياد خدا باشيد او ياور تمام مستضعفان جهان است و همه از اويند و به سوى او باز مى‌گردند.

اما اگر بياييم از خود بپرسيم كه براى چه خلق شده‌ايم و چه هدفى در اين‌ زندگى محدود داريم و آخر زندگى ما به كجا ختم مى‌شود همه مقصدمان خدايى مى‌شود و ما را به سوى يک هدف است كه همان الله است مى‌كشاند و از شهادت در راه خدا باک نداريم چون مى‌دانيم كه اگر در راه خدا كشته شويم مصداق این آيه شريفه هستیم كه مى‌فرمايد:«ولا تحسبن الذين قتلوا فى سبيل الله امواتا بل احياء عند ربهم يرزقون، آل عمران ۱۶۹».

گمان مبريد كسانى كه در راه خدا كشته‌مى‌شوند مرده‌اند بلكه زنده‌اند و نزد خدايشان روزى مى‌خورند.

انتهای خبر/

لینک کوتاه خبر

نظر / پاسخ از

  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.

هنوز نظری ثبت نشده است. شما اولین نفری باشید که نظر می‌گذارید!