حالت تاریک
یکشنبه, 19 اسفند 1403
آیا مایل به نصب وب اپلیکیشن سایت خبری یزد رسا هستید؟
اولین تشکل آب‌بران یزد راه‌اندازی شد
مدیرعامل شرکت سهامی آب منطقه‌ای یزد:

اولین تشکل آب‌بران یزد راه‌اندازی شد

مدیرعامل شرکت سهامی آب منطقه‌ای یزد از راه‌اندازی اولین تشکل آب‌بران استان یزد در دشت بهادران خبر داد.

به گزارش پایگاه خبری تحلیلی «یزد رسا» به نقل از روابط عمومی شرکت سهامی آب منطقه‌ای یزد، جواد محجوبی در نشست امضای توافق‌نامه همکاری با تشکل‌های آب‌بران که با حضور نمایندگان سازمان جهاد کشاورزی، منابع طبیعی، تعاون روستایی، تشکل آب‌بران و خبرگان کشاورزی برگزار شد، گفت: به منظور حفاظت و مدیریت منابع آب زیرزمینی و تعادل بخشی تراز آبخوان و باتوجه به قانون برنامه هفتم توسعه، اولین تشکل آب‌بران استان یزد در دشت بهادران شهرستان مهریز راه‌اندازی شد.

وی با بیان اینکه تلاش این تشکل در راستای تعادل بخشی سفره آب زیرزمینی دشت بهادران است، افزود: واگذاری حفاظت از منابع آب زیرزمینی به دست جوامع محلی بهترین راه جلوگیری از کاهش آب سفره‌های زیرزمینی است.

مدیرعامل شرکت سهامی آب منطقه‌ای یزد بیان کرد: این تشکل‌ها باید از لحاظ مالی پایدار و مستقل باشند تا به پایداری آبخوان‌ها کمک کنند. 

وی با اشاره به اینکه در آینده تصدی‌گری‌ها باید به جوامع محلی و تشکل‌های آب بران واگذار شود، ابراز کرد: با پیگیری‌ها و اصلاح دستورالعمل‌ها در آینده باید بعضی از امور مانند طرح تحویل حجمی در هر دشت، گروه گشت و بازرسی، قرائت پیزومترها و مدیریت مصرف چاه‌های کشاورزی را به خود کشاورزان واگذار شود.

محجوبی هدف از راه‌اندازی تشکل‌های آب بران را تلاش در راستای ایجاد تعادل بین منابع و مصارف آب در راستای کنترل افت آبخوان و جبران تراز منفي آن، استفاده بهينه از منابع آب زيرزمينی و افزايش بهره‌وری آب، كاهش تصدی‌گری دولت در برخی امور به منظور تسریع در روند رسیدگی به درخواست‌ها و نظارت مشترک بر منابع آب دشت مورد نظر و همکاری و تعامل در راستای جلوگیری از تخلفات دانست.

انتهای خبر/

درباره نویسنده

لینک کوتاه خبر