حالت تاریک
یکشنبه, 19 اسفند 1403
آیا مایل به نصب وب اپلیکیشن سایت خبری یزد رسا هستید؟
مدیرکل ثبت اسناد استان یزد خبر داد:

تحقق 76 درصدی حدنگاری اراضی کشاورزی استان یزد

تحقق 76 درصدی حدنگاری اراضی کشاورزی استان یزد

مدیرکل ثبت اسناد و املاک استان یزد گفت: 76 درصد حدنگاری اراضی زراعی و کشاورزی استان یزد در پایان سال 1402 انجام شده است.

مهدی اقبال در گفتگو با خبرنگار پایگاه خبری «یزدرسا»، با اشاره به رتبه برتر یزد در مستندسازی و حدنگاری (کاداستر) اراضی کشاورزی در خصوص روند انجام هویت‌سازی و مستندسازی اراضی کشاورزی استان یزد اظهار داشت: 76 درصد حدنگاری اراضی زراعی و کشاورزی استان یزد در پایان سال 1402 انجام شده است.

وی ادامه داد: امسال اتمام 24 درصد باقیمانده حدنگاری این بخش، به کارگیری تمامی ظرفیت‌های استانی جهت اجرای حدنگاری اراضی کشاورزی و صدور اسناد مالکیت آنها در بخش تولید محصولات کشاورزی و صنایع تبدیلی آن برای کشاورزان به عنوان خط مقدم تولید در کشور به‌ویژه با بهره‌گیری از مزایای سند رسمی برای دریافت تسهیلات و توسعه فعالیت‌های تولیدی کشاورزی را با توجه به قول مساعد رئیس کل دادگستری در بسیج تمامی بخش‌ها دنبال خواهیم کرد.

مدیرکل ثبت اسناد و املاک استان یزد افزود: استان یزد با مستندسازی و حدنگاری بیش از 76 درصد از اراضی زراعی، رتبه اول کشور را دارد و این در حالی است که میانگین کشور بالای 50 درصد است.

وی ادامه داد: عملکرد بیشتر واحدهای ثبتی استان بالای میانگین کشوری است که نشان از اعتماد مردم به اجرای قانون جامع حدنگاری، دریافت اسناد حدنگاری و تبدیل اسناد مالکیت دفترچه‌ای خود به تک‌برگی و حدنگاری است.

اقبال عنوان کرد: واحدهای ثبتی اردکان، اشکذر و مناطق 1 و 2 شهرستان یزد بالاترین عملکردها در هویت سازی، مستندسازی و صدور اسناد حدنگاری اراضی کشاورزی استان را دارند و واحدهای مهریز، تفت و نیر در پایین جدول حدنگاری اراضی زراعی در پایان سال 1402 قرار گرفته‌اند.

وی تأکید کرد: با توجه به الزامات قانونی اسناد بالادستی، فرمایشات رهبر معظم انقلاب مبنی بر هویت‌سازی و مستندسازی متر به متر زمین‌های کشور و قانون جامع حدنگار، روند مستندسازی در بخش‌های مختلف استان یزد با جدیت و به‌صورت جهادی در حال انجام است.

عضو شوراهای قضایی و حفظ حقوق بیت‌المال اظهار امیدواری کرد تا اتمام حدنگاری زراعی، علاوه بر تأمین امنیت قضایی و بهداشت حقوقی جامعه، زمینه تقویت امنیت غذایی مردم با هویت‌بخشی به داشته‌های ملکی کشاورزان و بهره‌مندی آنها از مزایای سند رسمی فراهم شود.

اقبال یادآور شد: استان یزد با تلاش‌های صورت گرفته در تمامی بخش‌ها به‌ویژه هماهنگی میان دستگاه‌های قضایی با استانداری و مجموعه‌های مرتبط با زمین، توانسته در بخش اتمام حدنگاری اراضی ملی در میان 10 استان با اتمام حدنگاری این بخش، در حدنگاری اراضی و املاک روستایی و در حدنگاری کشاورزی در رتبه نخست قرار گیرد.

انتهای خبر/

درباره نویسنده

لینک کوتاه خبر