حالت تاریک
یکشنبه, 10 فروردین 1404
آیا مایل به نصب وب اپلیکیشن سایت خبری یزد رسا هستید؟
تردد بیش از ۹۵۶ هزار خودرو در یزد
مدیرکل راهداری استان یزد خبر داد:

تردد بیش از ۹۵۶ هزار خودرو در یزد

مدیرکل راهداری و حمل و نقل جاده‌ای استان یزد از تردد بیش از ۹۵۶ هزار خودرو از ۲۴ اسفند سال ۱۴۰۳ لغایت ۶ فروردین سال جاری خبر داد

محمد رستگاری در گفتگو با خبرنگار پایگاه خبری تحلیلی «یزد رسا»، اظهار کرد: بر اساس آخرین اطلاعات دریافتی از ۱۰۸ دستگاه ترددشمار فعال در محورهای مواصلاتی یزد هم‌زمان با آغاز سفرهای نوروزی و در بازه زمانی ۲۴ اسفند سال ۱۴۰۳ تا پایان ۶ فروردین سال جاری تردد بیش از ۹۵۶ هزار و ۲۰ خودرو در محورهای مواصلاتی یزد به استان‌های هم‌جوار ثبت شده است.
 
 وی افزود: در این بازه زمانی ورود ۵۱۷ هزار و ۳۵ خودرو به محورهای مواصلاتی یزد ثبت شده است که نسبت به مدت مشابه سال قبل ۱۲ درصد کاهش داشته است.
 
 مدیرکل راهداری و حمل و نقل جاده‌ای استان یزد با اشاره به اینکه همچنین در این مدت از محورهای مواصلاتی یزد ۵۶۱ هزار و ۲۰۳ خودرو خارج شده، افزود: خروجی خودرو از محورهای مواصلاتی یزد نسبت به مدت مشابه سال قبل یک درصد رشد را نشان می‌دهد.
 
 رستگاری بیان کرد: متوسط تردد ساعتی در محورهای استان یزد در بازه زمانی ۲۴ اسفند تا ۶ فروردین ۱۸۴ خودرو بوده است که این آمار نسبت به سال گذشته ۸ درصد کاهش داشته است.
 
 وی پرترددترین محور مواصلاتی استان را محور یزد - مهریز ذکر و گفت: سرعت متوسط خودروها در محورهای مواصلاتی یزد از ابتدای اجرای طرح نوروز تا ۶ فروردین ۸۴ کیلومتر بر ساعت بوده و ساعت اوج تردد در محورهای یزد در ساعت ۱۷ لغایت ۱۸ است.
 
 مدیرکل راهداری و حمل و نقل جاده‌ای استان یزد یادآور شد: رانندگان حتماً قبل از عزیمت به سفر، از طریق تماس با تلفن گویا و سامانه جامع ۱۴۱ از آخرین وضعیت راه‌های استان و کشور مطلع شوند تا سفر ایمن‌تری را داشته باشند.
 
 انتهای خبر/

درباره نویسنده

لینک کوتاه خبر