حالت تاریک
جمعه, 17 اسفند 1403
آیا مایل به نصب وب اپلیکیشن سایت خبری یزد رسا هستید؟
تولید ۶۲۰ تن عسل در استان یزد
معاون جهاد کشاورزی یزد مطرح کرد:

تولید ۶۲۰ تن عسل در استان یزد

معاون بهبود تولیدات دامی سازمان جهاد کشاورزی یزد گفت: در سال جاری ۶۲۰ تن عسل توسط زنبورداران یزدی تولید شده است.

مهدی غیب‌اللهی در گفتگو با خبرنگار پايگاه خبری تحلیلی «یزد رسا»، با اشاره به میزان تولید عسل در استان یزد گفت:براساس سرشماری‌های صورت گرفته در سال جاری ۵۴۵ زنبوردار با دارا بودن ۹۸ هزار و ۶۵۸ کلنی زنبور عسل در استان مشغول به کار هستند.

وی افزود: میزان تولید عسل در سال جاری ۶۲۰ تن بوده که میانگین تولید آن در استان یزد به ازای هر کلنی به طور میانگین چیزی حدود ۷ کیلوگرم است.

معاون بهبود تولیدات دامی سازمان جهاد کشاورزی استان یزد تصریح کرد: عمده‌ترین شهرستان‌های زنبور عسل در استان یزد، شهرستان تفت با ۶۵ هزار و ۹۰۰ کندو، شهرستان مهریز با ۹ هزار و ۹۰ کندو و شهرستان ابرکوه با ۷ هزار و ۷۰۰ کندو هستند.

وی افزود: آمار تولید عسل در استان یزد به دلیل بارندگی‌های صورت گرفته در سال جاری حدود ۲ درصد روند افزایشی را طی کرده و از وضعیت نسبتاً مناسبی برخوردار است.

غیب‌اللهی به دیگر مشکلات زنبورداران اشاره کرد و گفت: مهم‌ترین مشکل زنبورداران بالا بودن هزینه‌های نگهداری زنبور و کوچ است به طوری که با کوچ کردن به مراتع ییلاقی ممکن است شهرستان ییلاقی همکاری‌های لازم با زنبورداران را به عمل نیاورده و هزینه گزافی بابت استقرار زنبورستان‌ها از زنبورداران دریافت کنند.

وی ادامه داد: از دیگر مشکلاتی که می‌توان به آن اشاره کرد بیمه زنبورداران و شاغلان در زنبورستان‌ها بوده که علی‌رغم پیگیری‌های صورت گرفته همچنان مشکل بیمه زنبورداران حل نشده است.

وی تصریح کرد: عسل استان یزد به دلیل اقلیم گرم و خشک و کم رطوبت بودن هوا از کیفیت مرغوبی برخوردار است به طوری که هرساله مقدار قابل توجهی از عسل تولید شده در استان به کشورهای حوزه خلیج فارس نیز صادر می‌شود.

انتهای خبر/

درباره نویسنده

لینک کوتاه خبر