مدیر توسعه بازرگانی سازمان جهاد کشاورزی استان یزد:
تولید 41 هزار تن گوشت مرغ در یزد

مدیر توسعه بازرگانی سازمان جهاد کشاورزی استان یزد گفت: از ابتدای سال جاری نیز تاکنون 41 هزار و 500 تن گوشت مرغ در استان تولید شده است.
مجتبی آغاز در گفتگو با «یزدرسا»، با اشاره به وضعیت تولید گوشت مرغ در یزد گفت: تولید گوشت مرغ در استان یزد در سال گذشته 48 هزار و 600 تن بوده است و از ابتدای سال جاری نیز تاکنون 41 هزار و 500 تن گوشت مرغ در استان تولید شده است.
مدیر توسعه بازرگانی سازمان جهاد کشاورزی استان یزد ادامه داد: سرانه مصرف گوشت مرغ یا به عبارتی میزان مصرف گوشت مرغ برای هر یزدی در سال 28 کیلوگرم بوده است که نیاز سالانه استان یزد به گوشت مرغ را به بیش از 31 هزار و 800 تن رسانده است.
وی عنوان کرد: میزان نیاز شش ماهه دوم سال جاری و فرودین ماه سال 1403 مردم استان یزد به گوشت مرغ نیز 20 هزار تن برآورده شده است.
آغاز گفت: میزان جوجهریزی در استان یزد در سال گذشته بیش از 26 میلیون و 536 هزار قطعه بوده است که این میزان تا پایان آبان ماه سال جاری بیش از 19 میلیون و 150 هزار قطعه بوده است.
وی افزود: آمار جوجهریزی در مهرماه سال گذشته در استان یزد بیش از دو میلیون و 230 هزار قطعه بوده است که در مهرماه 1402 به بیش از 3 میلیون قطعه افزایش یافت، میزان جوجهریزی در استان یزد در آبانماه سال گذشته نیز نزدیک به دو میلیون قطعه بوده است که این میزان در آبان ماه سال جاری به تقریبا 606 هزار قطعه کاهش یافته است.
مدیر توسعه بازرگانی سازمان جهاد کشاورزی استان یزد اضافه کرد: گوشت مرغ استحصال شده از کشتارگاههای استان یزد در آبان ماه امسال 817 تن بوده است که این میزان در مهرماه 2 هزار و 645 تن ثبت شده است.
انتهای خبر/