حالت تاریک
پنج‌شنبه, 12 تیر 1404
آیا مایل به نصب وب اپلیکیشن سایت خبری یزد رسا هستید؟
محرم امسال نماد جهاد ملت ایران مقابل مستکبران
مدیرکل تبلیغات اسلامی یزد مطرح کرد:

محرم امسال نماد جهاد ملت ایران مقابل مستکبران

مدیرکل تبلیغات اسلامی استان یزد گفت: محرم امسال در سایه حوادث منطقه‌ای و بین‌المللی، فرصتی مهم برای تبیین حماسه‌آفرینی ملت ایران و امت اسلامی در برابر جبهه استکبار و صهیونیسم جهانی است.

حجت‌الاسلام والمسلمین علیرضا نجیمی در گفتگو با خبرنگار گروه اجتماعی پایگاه خبری تحلیلی «یزدرسا»، با تسلیت فرا رسیدن ایام سوگواری حضرت سیدالشهدا (ع)، به پیوند عمیق بین فرهنگ عاشورا و روحیه مقاومت مردم ایران اشاره کرد و اظهار داشت: ملت ایران در روزهای اخیر در برابر تجاوزات آشکار رژیم صهیونیستی و آمریکا، ایستادگی و رشادت مثال‌زدنی از خود نشان داد و این مقاومت، بازتاب مستقیم فرهنگ عاشوراست که ریشه در مکتب امام حسین(ع) دارد.

وی افزود: فرهنگ عاشورا صرفاً یک واقعه تاریخی نیست، بلکه الگویی ماندگار از ایمان، فداکاری، شجاعت و آزادگی است. مردم ایران، به‌ویژه نسل جوان، در عرصه‌های مختلف از جمله دفاع از حرم، حضور در جبهه‌های مقاومت، ایستادگی در برابر تحریم‌ها و نیز حمایت از مظلومان فلسطین و لبنان، دقیقاً همان مسیر عاشوراییان را طی می‌کنند.

مدیرکل تبلیغات اسلامی استان یزد تصریح کرد: شباهت‌های جدی و روشنی میان حرکت امام حسین (ع) و مسیر ملت ایران در برابر جبهه کفر و نفاق وجود دارد. امام حسین (ع) برای احیای امر به معروف، نهی از منکر و مقابله با ظلم قیام کرد، و امروز نیز ملت ما با پیروی از آن آموزه‌ها، در برابر مستکبران زمان، یعنی آمریکا و رژیم صهیونیستی، ایستاده است.

نجیمی در بخش دیگری از سخنان خود با اشاره به حوادث اخیر منطقه، گفت: در ماجراهای اخیر که با تجاوز نظامی دشمنان به خاک کشورمان همراه بود، ملت ایران با حفظ آرامش، اما با قدرت بازدارندگی و پاسخ قاطع نظام، پیام آشکاری به دشمنان داد.

وی با اشاره به حضور گسترده مردم در تشییع شهدا و حمایت از جبهه مقاومت، گفت: پایبندی ملت به آرمان‌های انقلاب، جلوه‌ای روشن از شعار «هیهات منّا الذله» حسینی است.

مدیرکل تبلیغات اسلامی یزد ادامه داد: باید اذعان کرد که امروز آمریکا و رژیم صهیونیستی، همان یزیدیان زمان هستند؛ با همان ابزار ظلم، کشتار، تحریم و جنگ‌افروزی. آنان بی‌پروا دست به ترور، حمله به غیرنظامیان و نسل‌کشی می‌زنند و مدعی حقوق بشر نیز هستند.

نجیمی ادامه داد: همان‌گونه که یزید، نقاب اسلام بر چهره داشت اما در عمل دشمن دین و عدالت بود، اینان نیز شعارهای دموکراسی سر می‌دهند، اما عملاً عامل بدترین جنایت‌ها در عصر حاضرند.

وی با بیان اینکه محرم، فصل بیداری و بصیرت امت اسلامی است، تأکید کرد: محرم امسال باید محوری برای بازخوانی جهاد ملت ایران در عرصه‌های مختلف باشد؛ از جهاد علمی و فرهنگی گرفته تا مقاومت میدانی و نظامی.

مدیرکل تبلیغات اسلامی یزد ادامه داد: تبیین این مفاهیم در منبرها، هیئت‌ها، رسانه‌ها و فضای مجازی می‌تواند نسل جوان را با حقیقت عاشورا و مسئولیت تاریخی خود آشنا کند.

نجیمی در پایان گفت: امسال هیأت‌ها و مراسم‌های عزاداری می‌توانند با محور قرار دادن شعارهایی همچون «محرم، حماسه مقاومت امت اسلامی» یا «لبیک یا حسین، لبیک یا مظلومین جهان»، فضای عزاداری را به صحنه‌ای برای وحدت، روشنگری و استقامت در برابر دشمنان تبدیل کنند.

وی خاطرنشان کرد: محرم نه‌تنها ماه عزاست، بلکه ماه آمادگی برای جهاد در مسیر حق و دفاع از مظلوم است.

انتهای خبر/

درباره نویسنده

لینک کوتاه خبر

نظر / پاسخ از

  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.

هنوز نظری ثبت نشده است. شما اولین نفری باشید که نظر می‌گذارید!