حالت تاریک
یکشنبه, 07 اردیبهشت 1404
آیا مایل به نصب وب اپلیکیشن سایت خبری یزد رسا هستید؟
دختران یکی از مهم‌ترین پایه‌های تشکیل تمدن اسلامی
فرمانده سپاه الغدیر استان یزد مطرح کرد:

دختران یکی از مهم‌ترین پایه‌های تشکیل تمدن اسلامی

فرمانده سپاه الغدیر استان یزد گفت: یکی از مهم‌ترین پایه‌های تشکیل تمدن اسلامی، دختران و همسران هستند و وظیفه کادرسازی بر عهده بانوان است.

به گزارش خبرنگار گروه فرهنگی پایگاه خبری تحلیلی «یزد رسا»، سردار حسین زارع کمالی صبح امروز به مناسبت بزرگداشت روز دختر در جمع اصحاب رسانه استان یزد با اشاره به اینکه رسانه‌های استان یزد در هر بحران، اتفاق و نیازی که به تبیین و اطلاع‌رسانی داشته حضور داشته‌اند، گفت: پاسدار واقعی فردی است که در راستای ارزش‌های انقلاب اسلامی قدم برمی‌دارد و دل در گرو نظام دارد که سالروز تشکیل سپاه پاسداران را به تمام این افراد تبریک می‌گوئیم.

وی با اشاره به در پیش بودن روز معلم افزود: معلمان در زمان جنگ تحمیلی و در زمان کنونی و جنگ ترکیبی و شناختی دشمن خوب درخشیدند و توانستند فرزندانی را تربیت کنند که با تمام توان در مقابل دشمن بایستند.

فرمانده سپاه الغدیر استان یزد با تبریک روز دختر نیز گفت: یکی از مهم‌ترین پایه‌های تشکیل تمدن اسلامی، دختران و همسران هستند و وظیفه کادرسازی بر عهده بانوان است.

زارع کمالی با تأکید بر اینکه مادران فاطمی می‌توانند فرزندانی را تربیت کنند که برای حفظ اسلام و کشور از جان خود بگذرند تصریح کرد: تا زمانی که این نظام و انقلاب، بانوان و دخترانی با زیست فاطمی داشته باشد هیچ آسیبی به این انقلاب و نظام نخواهد رسید و زمانی این نظام دچار ضربه می‌شود که بانوان و دختران خود را از دست بدهیم و به همین دلیل است که هجمه اصلی دشمن بر روی موضوع بانوان است.

وی ادامه داد: جامعه‌ای که بانوان عفیف و فاطمی نداشته باشد پایه‌های علمی و ساختاری آن از هم خواهد پاشید.

فرمانده سپاه الغدیر استان یزد با تأکید بر اینکه در دهه کرامت توسط سپاه الغدیر با ۱۸۰ عنوان برنامه اجرا می‌شود، صریح کرد: مهم‌ترین برنامه با ۷ عنوان زیر مجموعه برنامه بشری است و همچنین اجتماع بزرگ دختران در مراکز شهرستان‌ها برگزار می‌شود و در مرکز استان نیز اجتماع ۶ هزارنفری دختران با حضور ریاست سازمان بسیج مستضعفین از ساعت ۱۶:۳۰ در سالن محمودآباد برگزار می‌شود.

وی ادامه داد: دیدار با دختران بی‌سرپرست و معلول، برگزاری جام ورزشی، بحث خدمات‌رسانی توسط گروه‌های جهادی توسط اقشار مختلف بسیج برگزار می‌شود و اجتماع دختران حاج‌قاسم توسط بسیج دانشجویی برگزار و در آن روایت دختران پیشرفت ذکر خواهد شد.

فرمانده سپاه الغدیر با اشاره به اینکه از حدود دو سال قبل راه‌اندازی پاتوق ریحان به‌صورت محدود در سطح استان آغاز شد و در این مدت اتفاقات بسیار خوبی به وقوع پیوست و بازخورد بسیار خوبی دریافت شد و مورد رضایت دختران بود تصریح کرد: در همین راستا چهارمین پاتوق ریحان به‌صورت متمرکز فردا توسط رئیس سازمان بسیج مستضعفین در شهر یزد افتتاح خواهد شد و ان‌شاءالله تا پایان سال در تمامی شهرستان‌ها این مراکز راه‌اندازی می‌شوند.

وی ادامه داد: اگر دلمان برای اسلام می‌سوزد باید وارد فرهنگ‌سازی شده و فضاهای امنی را برای دختران و پسران ایجاد کرد که امیدواریم ارگان‌ها و ادارات دیگر نیز به این موضوع ورود در گسترش آن همراهی لازم را داشته باشند.

زارع کمالی در پایان با تاکید بر اینکه دشمن به دنبال عادی انگاری در مباحث مختلف است، گفت: رسانه ها و احاد مردم باید با تلاش و کارهنری جلوی این اقدام را بگیرند.

انتهای خبر/

درباره نویسنده

لینک کوتاه خبر