حالت تاریک
یکشنبه, 15 تیر 1404
آیا مایل به نصب وب اپلیکیشن سایت خبری یزد رسا هستید؟
فرماندار شهرستان خاتم خبر داد:

افزایش مشارکت مردم خاتم در پای صندوق‌های رای

افزایش مشارکت مردم خاتم در پای صندوق‌های رای

فرماندار شهرستان خاتم گفت: حضور پرشور مردم شهرستان خاتم در دور دوم چهاردهمین انتخابات ریاست جمهوری کشور تا این لحظه نسبت به هفته گذشته افزایش محسوسی داشته است.

علی اکبریان در گفتگو با پایگاه خبری تحلیلی «یزدرسا» با اشاره به افزایش آمار مشارکت مردم شهرستان خاتم در دور دوم انتخابات ریاست جمهوری نسبت به هفته گذشته اظهار کرد: حضور پرشور مردم شهرستان خاتم در دور دوم چهاردهمین انتخابات ریاست جمهوری کشور تا این لحظه نسبت به هفته گذشته افزایش محسوسی داشته است.

وی افزود: در این دوره از انتخابات تعداد صندوق‌های اخذ رای افزایش یافته است و از ۱۷ صندوق اخذ رای ۸ صندوق سیار و ۹ صندوق ثابت هستند.

فرماندار شهرستان خاتم در پایان گفت: در راستای برگزاری انتخابات سالم ۵۰۰ نفر عوامل اجرایی فعالیت دارند تا مردم این شهرستان با اطمینان خاطر در پای صندوق‌های رای حضور یابند.

درباره نویسنده

لینک کوتاه خبر

نظر / پاسخ از

  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.

هنوز نظری ثبت نشده است. شما اولین نفری باشید که نظر می‌گذارید!