
رئیس سازمان حملونقل مسافر شهرداری یزد مطرح کرد:
افزایش ۴۰ درصدی نرخ خط واحد در یزد
رئیس سازمان حملونقل و بار و مسافر شهرداری یزد گفت: نرخ اتوبوس شهری یزد با کارت که پیش از این ۲ هزار و ۵۰۰ تومان بود با افزایش ۴۰ درصدی به ۳ هزار و ۵۰۰ تومان افزایشیافته است.
مهدی فعالی در گفتگو با خبرنگار گروه اجتماعی پایگاه خبری تحلیلی «یزد رسا»، در خصوص افزایش نرخ کرایه ناوگان اتوبوس درونشهری گفت: نرخ اتوبوس شهری یزد با کارت که پیش از این ۲ هزار و ۵۰۰ تومان بود با افزایش ۴۰ درصدی به ۳ هزار و ۵۰۰ تومان افزایشیافته و این نرخ بدون کارت از ۵ هزار تومان به ۷ هزار تومان افزایش داشته است.
وی ادامه داد: نرخ ناوگان تاکسیرانی در سال جاری نسبت به سال گذشته افزایش ۳۰ درصدی همراه بوده که این افزایش بهتازگی از طریق شهرداری شهر یزد به ناوگان تاکسیرانی ابلاغ شده است.
رئیس سازمان حمل و نقل بار و مسافر شهرداری یزد با اشاره به افزایش قیمت در بخش اتوبوسها و مینیبوسهای بخش خصوصی تصریح کرد: اتوبوسها و مینیبوسهای بخش خصوصی که شامل سرویس کارخانهها، ادارات و... هستند که نرخ تعرفه اینها در سال جاری نسبت به سال گذشته افزایش ۳۵ درصدی داشته است.
وی با اشاره به علت افزایش قیمت کرایه اتوبوسهای درونشهری بدون استفاده از کارت شهروندی گفت: هدف از بالابردن قیمت در کرایه اتوبوسهای درونشهری برای شهروندانی که کارت ندارند این است که شهروندان یزدی روی بیاورند به استفاده از کارت خدمات شهری یزد و مردم در آینده نزدیک بتوانند با استفاده از کیو آر کد و مباحث اینترنتی کارت خود را شارژ کنند یا از خدمات شهروندی دیگری از این طریق استفاده کنند.
انتهای خبر/