حالت تاریک
چهارشنبه, 01 اسفند 1403
آیا مایل به نصب وب اپلیکیشن سایت خبری یزد رسا هستید؟
افزایش 200 درصدی برخی از مواد اولیه شیرینی
رئیس اتحادیه شیرینی‌فروشان یزد مطرح کرد:

افزایش 200 درصدی برخی از مواد اولیه شیرینی

رئیس اتحادیه قنادان و شیرینی‌فروشان استان یزد از افزایش 200 درصدی برخی مواد اولیه شیرینی خبر داد و گفت: تعیین نرخ جدید شیرینی در یزد در انتظار ثبات قیمت روغن در بازار است.

سید علیرضا آسایش در گفتگو با خبرنگار پایگاه خبری تحلیلی «یزد رسا»، در مورد نرخ جدید انواع شیرینی و همچنین زولبیا و بامیه در یزد باتوجه‌به در پیش بودن ایام پایانی سال و ماه مبارک رمضان گفت: آنالیزهای قیمتی در مورد نرخ‌های جدید انواع شیرینی و همچنین زولبیا و بامیه در حال انجام شد و قطعاً قبل از شروع ماه مبارک رمضان قیمت‌های جدید اعلام خواهد شد.

وی با اشاره به اینکه تعیین نرخ شیرینی به متغیرهای متعددی وابسته است، افزود: آخرین قیمت  مصوب شیرینی در یزد مربوط به ماه تیر سال جاری است که در این مدت شاهد افزایش قیمت شدید در برخی مواد اولیه شیرینی بوده‌ایم به‌نحوی‌که قیمت پودر نارگیل به میزان 200 درصد افزایش داشته است و همچنین روغن و شکر نیز در این چند ماه با افزایش قیمت شدید روبرو بوده و به‌طورکلی تمامی اقلام وارداتی شیرینی و مغزی‌جات حدود 60 درصد افزایش قیمت داشته است.

رئیس اتحادیه قنادان و شیرینی‌فروشان یزد در مورد تأثیر افزایش این مواد اولیه بر قیمت شیرینی نیز گفت: تأثیر افزایش قیمت مواد اولیه بر روی شیرینی بستگی به نوع محصول تولیدی دارد؛ مثلاً قیمت پودر نارگیل در شیرینی نارگیلی حدود 80 درصد تأثیر دارد ولی این تاثیر در بقیه شیرینی ها حدود 5 درصد است  به همین دلیل نمی‌توان به‌طور کلی درباره تاثیر این مواد بر روی قیمت شیرینی‌ها نظر داد زیرا هر شیرینی بسته به ترکیباتش متفاوت است.

این مقام مسئول در  ادامه یکی از مشکلات فعلی قنادان و شیرینی‌فروشان را کمبود روغن در بازار ذکر و تصریح کرد: متأسفانه در حال حاضر شیرینی‌فروشان با مشکلات جدی روبرو تأمین روغن مواجه هستند به همین دلیل منتظریم تا وضعیت روغن در بازار به یک ثبات مشخصی رسیده تا بتوانیم نرخ انواع شیرین از جمله زولبیا را مشخص کنیم.

وی در پایان تأکید کرد: وضعیت بازار شیرینی و زولبیا به‌شدت تحت‌تأثیر نوسانات قیمت مواد اولیه قرار دارد و امیدواریم باثبات در تأمین روغن، بتوانیم نرخ‌های جدید را به‌زودی اعلام کنیم.

انتهای خبر/

درباره نویسنده

لینک کوتاه خبر