رئیس آموزش و پرورش استثنایی استان یزد:
برخی مدارس استثنایی یزد استاندارد نیستند
رئیس آموزش و پرورش استثنایی استان یزد گفت: برخی از مدارس استثنایی استان یزد شرایط استاندارد برای تحصیل دانشآموزان استثنایی را دارا نیستند.
سرور همتی در گفتگو با خبرنگار پایگاه خبری تحلیلی «یزد رسا»، در رابطه با روند افزایشی کودکان استثنایی در استان یزد و لزوم تحصیل آنها در مدارس استثنایی گفت: در سطح استان یزد ۲۴ مدرسه برای این کودکان با تمام معلولیتهای خود اعم از نابینایی، کمبینایی، ناشنوایی، اوتیسم و کودکان کمتوان ذهنی و حرکتی و... در نظر گرفته شده است.
وی ادامه داد: در سال تحصیلی جاری ۷۵۵ پسر و ۵۲۱ دختر استثنایی در سه مقطع کودکستان، ابتدایی، متوسطه اول و دوم در حال تحصیل در این مدارس هستند.
رئیس آموزش پرورش استثنایی استان یزد با تأکید بر ایجاد فضای مناسب برای تحصیل این دانشآموزان افزود: این دانشآموزان نیازمند فضای آموزشی مناسبی هستند که متأسفانه برخی از مدارس فعلی استان یزد شرایط استاندارد برای تحصیل این دانشآموزان را دارا نیستند که میتوان به مدرسه استثنایی نوید تفت و مدرسه واعظ مالمیری واقع در خیابان سلمان اشاره کرد.
وی تصریح کرد: مدرسه نوید یک خانه وقفی قدیمی است که مکان مناسبی برای تحصیل این دانشآموزان به شمار نمیرود و تاکنون در شهرستان تفت مدرسهای با امکانات و شرایط بهتر برای این دانشآموزان در نظر گرفته نشده است.
وی عنوان کرد: همچنین مدرسه واعظ مالمیر نیز بسیار فرسوده و قدیمی است که از نظر سازمان نوسازی، در گروه مدارس تخریبی قرار دارد اما به علت عدم وجود مکان جايگزين به ناچار حدود ۵۰ دانشآموز در این مدرسه مشغول به تحصیل هستند.
همتی گفت: در همه شهرستانهای استان به غیر از زارچ مدارس استثنایی برای تحصیل این کودکان وجود دارد همچنین در برخی شهرها مانند نیر به علت فاصله با مراکز آموزشی استثنایی کلاسهای ضمیمهای وجود دارد که دانشآموزان میتوانند در یکی از مدارس عادی مشغول تحصیل شده و آموزشهای لازم را ببینید.
وی ادامه داد: ساخت مدرسه جدید مستلزم تأمین اعتبار توسط سازمان نوسازی مدارس استان است همچنین در خصوص مدرسه نوید در شهرستان تفت در صورت وجود مکانی که شرایط مناسبتری نسبت به مدرسه فعلی را دارا باشد مشکلی با جابجایی این مدرسه وجود ندارد.
رئیس آموزش پرورش استثنایی استان یزد تصریح کرد: با وجود زمین برای ساخت مدرسه جدید و حمایت خیران و بعد از گذشت یک سال تاکنون هیچ اتفاقی برای ساخت مدرسه جدید در شهرستان تفت رقم نخورده است اما میتوان تا پایان ساخت مدرسه جدید به صورت موضعی و مُسَکن از یک ساختمان آموزش و پرورش منطقه برای تحصیل و فراهم کار فضای مناسب آموزشی برای این دانشآموزان استفاده کرد.
وی عنوان کرد: ساخت و نوسازی مدارس برای کودکان استثنایی تنها از طریق همکاری و همدلی مردم و مسئولان صورت خواهد گرفت و مسئولان باید نسبت به این مسئله توجه بیشتری داشته باشند.
انتهای خبر/