نماینده عالی قوه قضاییه در استان یزد:
تبیین دقیق باید و نبایدهای انتخاباتی ضرورت دارد
نماینده عالی قوه قضاییه در استان یزد گفت: با توجه به تغییر قانون انتخابات و جدید بودن بعضی از عوامل اجرایی، اهتمام بر سه اصل گزینش، آموزش و نظارت و تبیین دقیق باید و نباید های انتخاباتی ضرورت دارد.
به گزارش «یزدرسا»؛ غلامعلی دهشیری در نشست شورای پیشگیری از جرائم و تخلفات انتخاباتی، عمل به مُرِّ قانون را بهترین راهبرد برای برگزاری یک انتخابات با شکوه و عزتمند دانست و افزود: دقت بر اصل بیطرفی و انجام دقیق وظایف محوله از سوی عوامل اجرایی و نظارتی، رعایت حریم خصوصی، اتخاذ تدابیر امنیتی و حفظ محرمانگی، طبق تبصره ۵ ماده ۶۴ قانون انتخابات باید مورد التزام همه دست اندرکاران امر انتخابات باشد.
رئیس کل دادگستری استان یزد پیشگیری از وقوع جرائم و تخلفات انتخاباتی را بسیار مهم و ضروری برشمرد و اظهار کرد: قوانین و مقررات، جرائم و تخلفات احتمالی از سوی عوامل اجرایی، نظارتی، نامزدها، رأی دهنگان، اصحاب رسانه و مأموران را پیش بینی کرده است، لذا انتظار است با اقدامات و با اتخاذ برنامههای وضعی، فرهنگی، آموزشی و تبیینی، بهترین تدابیر پیشگیرانه صورت گیرد.
این مقام قضایی با اشاره به تعدد و تنوع مراجع رسیدگی به جرائم و تخلفات انتخاباتی، گفت: هیأتهای رسیدگیکننده به تخلفات، مستقر در وزارت کشور، شورای نگهبان، دادگاه کیفری یک و دو تهران و مراکز استانها به جرائم مرتبط به انتخابات در بخشهای مختلف رسیدگی خواهند کرد.
وی مشارکت حداکثری در انتخابات را یک فرصت طلایی برای اقتدار ملی ذکر کرد و ادامه داد: عوامل اجرایی و نظارتی در افزایش و یا کاهش مشارکت مردم در انتخابات نقش آفرین هستند؛ لذا انتظار است تقسیم وظایف، نوع عملکرد و کیفیت کار در جهت جلب مشارکت حداکثری و ایجاد شور و شعور انتخاباتی در کشور باشد.
رئیس کل دادگستری استان یزد تشکیل مجلس قوی را زمینهساز تسریع در پیشرفت و توسعه ایران اسلامی دانست و گفت: ایجاد آرامش، امنیت و اتخاذ رویکرد امیدآفرین و اطمینانبخش، آحاد جامعه را به سمت انتخاب نامزد اصلح سوق میدهد.
وی به برگزاری انتخابات خبرگان رهبری همزمان با انتخابات مجلس شورای اسلامی اشاره کرد و افزود: انتخابات مجلس خبرگان رهبری از موضوعات بسیار مهم و حساس کشور است که در آن موضوع هم باید اهتمام داشت و مراقب نفوذ دشمن نیز بود.
شایان ذکر است در این نشست، عناوین تغییر یافته قوانین انتخابات توسط معاون اجتماعی و پیشگیری از وقوع جرم دادگستری تبیین و سایر مقامات ذیمدخل در امر انتخابات نیز به ارائه گزارش امور و بیان دغدغههای خویش پرداختند.
انتهای پیام/