حالت تاریک
چهارشنبه, 19 اردیبهشت 1403
سرپرست اداره دامپزشکی شهرستان ابرکوه عنوان کرد:

خطر افزایش ابتلا به تب خونریزی دهنده کریمه‌کنگو

خطر افزایش ابتلا به تب خونریزی دهنده کریمه‌کنگو

سرپرست اداره دامپزشکی شهرستان ابرکوه از افزایش احتمال ابتلا به تب کریمه کنگو در فصول گرم سال خبر داد.

به گزارش پایگاه خبری «یزدرسا» به نقل از روابط عمومی اداره دامپزشکی شهرستان ابرکوه، حسن شیخی، گفت: همه ساله با فرارسیدن فصل گرما و تکثیر و فعالیت کنه‌ها، بیماری تب خونریزی دهنده کریمه کنگو که یک عفونت ویروسی و به‌شدت واگیردار است از طریق تماس با حیوان آلوده و در هنگام ذبح و تماس با امعاء و احشاء آلوده منتقل می‌شود. 

وی اظهار داشت: بنابراین کشتار دام‌ها در کشتارگاه و رعایت اصول بهداشتی در هنگام کشتار، نقش بسیار مهمی در پیشگیری از بیماری دارد.

سرپرست اداره دامپزشکی شهرستان ابرکوه، ادامه داد: گوشت دام‌های ذبح شده، باید ۲۴ ساعت و امعاء و احشای دام ۴۸ ساعت در دمای صفر تا ۴ درجه یخچال نگهداری شود تا با تغییراتی که پس از مرگ در بافت لاشه اتفاق می‌افتد این ویروس از بین برود، لذا از شهروندان خواست تا گوشت موردنیاز خود را از واحد‌های تحت‌نظر دامپزشکی خریداری کرده و یا از گوشت‌های بسته‌بندی شده هویت دار استفاده کنند.

وی در پایان از دامداران خواست در صورت مشاهده کنه از له کردن آن با دست به‌شدت پرهیز کنند.

انتهای خبر/

لینک کوتاه خبر

نظر / پاسخ از