حالت تاریک
جمعه, 07 آذر 1404
آیا مایل به نصب وب اپلیکیشن پایگاه خبری یزد رسا هستید؟
نمایندگان به مشکلات حوزه‌های انتخابیه توجه کنند
ائمه جمعه استان یزد:

نمایندگان به مشکلات حوزه‌های انتخابیه توجه کنند

ائمه جمعه استان یزد در خطبه‌های این هفته با اشاره به

به گزارش خبرنگار گروه اجتماعی پایگاه خبری تحلیلی «یزدرسا»، نماز جمعه این هفته در شهرستان‌های استان یزد با حضور پرشور و معنوی مردم برگزار شد.

 

ائمه جمعه شهرستان‌های یزد با تبریک هفته بسیج و برشمردن خدمات این نهاد مقدس به سخنان مقام معظم رهبری در مورد بسیج و همچنین روز مجلس و نقش نمایندگان مردم در مجلس شورای اسلامی پرداختند.

 

*دشمن به‌دنبال تزریق ناامیدی در جامعه است

آیت‌الله سید محمدرضا مدرسی در خطبه‌های نماز جمعه این هفته شهر یزد با تأکید بر ضرورت تقوای الهی و سرزندگی اجتماعی، نسبت به تلاش سازمان‌یافته دشمنان برای تزریق ناامیدی به جامعه هشدار داد.

وی با اشاره به سفارش‌های قرآن و روایات درباره پرهیز از کسالت و بی‌روحیه‌گی گفت: نشاط واقعی لهو و لعب نیست؛ یعنی انسان با انگیزه و باحال، کار درست و مثبت را انجام دهد. جامعه با نشاط، جامعه پیشرفت‌کننده است.

امام جمعه موقت یزد با اشاره به جنگ شناختی و روانی دشمن افزود: دشمنان میلیاردها هزینه می‌کنند تا روحیه امید و سرزندگی را از جامعه ایران بگیرند و آن را به کسالت و ناامیدی تبدیل کنند. این جنگ خاموش است؛ بدون انفجار و صدا، اما بسیار خطرناک.

*تورم یزد نگران‌کننده است

آیت‌الله سید محمدکاظم مدرسی در خطبه‌های نماز جمعه این هفته بخش مرکزی یزد با اشاره به اینکه مسئله تورم در استان یزد نگران‌کننده است گفت: لازمه مدیران استانی پیگیری کنند و زمینه انتقال تجربه از استا‌نها با تورم کمتر و تشکیل کارگروه برای تک تک مسائل مورد نیاز مردم را با جدیت دنبال کنند.

وی ادامه داد: امیدواریم طرح جدید بنزین دولت با هدف جلوگیری از قاچاق بنزین، کمک به دولت و مردم و عدم ایجاد تورم با چکش‌کاری مجدد این طرح، بررسی و اجرایی شود؛ باید در اجرای این طرح تمام موارد مرتبط با قشر ضعیف جامعه به خوبی بررسی شود و حقی از کسی ضایع نشود.

مدرسی در بخش دیگری از سخنان خود با اشاره به معیشت مردم گفت: پیشنهاد می‌شود با توجه به حساسیت رهبری بر معیشت مردم یک قرارگاه در زمینه معیشت مردم ایجاد شود که به صورت جهادی مباحث مرتبط با معیشت مردم را رصد کند و بتواند مشکلات و مسائل مطرح در این زمینه را حل و فصل کند.

*نماینده مردم در مجلس شورای اسلامی، نگاهی واقع گرایانه به مشکلات شهرستان داشته باشد

حجت‌الاسلام علیرضا ابراهیمی بشکانی در خطبه‌های نماز جمعه این هفته شهرستان بهاباد با اشاره به مطالبات مردم از نمایندگان خود در مجلس شورای اسلامی، بر لزوم توجه ویژه آنان به مسائل منطقه‌ای و مشکلات معیشتی مردم تأکید کرد.

وی با بیان اینکه مردم از نمایندگان خود انتظار دارند با نگاهی واقع‌بینانه به مشکلات و نیازهای حوزه انتخابیه بپردازند، گفت: ضروری است نمایندگان محترم بدون توجه به تفکیک‌های شهرستانی، واقعیت‌های موجود در منطقه را به‌درستی ببینند و در تصمیم‌گیری‌ها، حق حوزه انتخابیه خود را رعایت کنند.

امام جمعه بهاباد همچنین یکی از مهم‌ترین وظایف نمایندگان مجلس را توجه هم‌زمان به دو بُعد نظارتی و تقنینی دانست و افزود: نمایندگان باید در کنار مردم باشند و از ظرفیت‌های قانونی خود برای رفع مشکلات اقتصادی و معیشتی آنان استفاده کنند. مردم انتظار دارند مجلس به گونه‌ای عمل کند که قوانین مصوب بتواند گرهی از زندگی روزمره آنان باز کند.

ابراهیمی در پایان خاطرنشان کرد: نمایندگان باید با دقت و نگاه عمیق، دردهای واقعی مردم را درک کرده و برای کاهش رنج‌های اقتصادی جامعه گام‌های عملی و مؤثر بردارند.

 

*نمایندگان به مردم آرامش و امید بدهند

حجت‌الاسلام والمسلمین حسینی در خطبه‌های این هفته شهر بافق گفت: در هفته بسیج برخی مسئولان در یادواره شهدا حاضر نشدند؛ امنیت کشور به برکت خون شهیدان بسیجی است.

 وی ادامه داد: به برکت حضور پرشور مردم، ملت‌های دنیا جمع‌های مردمی تشکیل دادند؛ در جنگ ۱۲ روزه همه مردم ایران بسیجی شدند.

امام جمعه بافق ادامه داد: نمایندگان باید آرامش و امید به مردم بدهند؛ هر کس مردم را ناامید کند خائن است.

*تأکید بر وحدت ملی و سامان‌دهی معیشت مردم

حجت‌الاسلام محی‌الدینی در خطبه‌های نماز جمعه این هفته با گرامیداشت سالروز شهادت آیت‌الله مدرس و روز مجلس شورای اسلامی، نمایندگان را به خدمت صادقانه و پرهیز از دعواهای جناحی فراخواند و گفت: مجلس خانه واقعی ملت است و باید با وضع قوانین مناسب، برای بهبود معیشت مردم و رفع مشکلات اقتصادی تلاش کند.

وی با اشاره به گلایه‌های مردم از افزایش قیمت‌ها اظهار داشت: تورم‌های پی‌درپی و گرانی‌ها زندگی را برای بسیاری از اقشار به‌ویژه حقوق‌بگیران و بازنشستگان سخت کرده است؛ مجلس و دولت باید با همکاری یکدیگر برای سامان دادن سفره مردم اقدام فوری و مؤثر انجام دهند.

*مدیریت علمی، شفاف، منسجم و مسئولانه بر منابع آبی و طبیعی

حجت‌الاسلام والمسلمین ابوذر صانعی در خطبه دوم نمازجمعه این هفته شهر اشکذر با تأکید بر موقعیت جغرافیایی حساس و نزدیکی اشکذر به مرکز استان و اینکه نباید قربانی تصمیماتی شود که با ظرفیت‌های واقعی آن سازگار نیست و صنعت باید در خدمت مردم و رفاه آنان باشد، نه اینکه منابع آب و سلامت آنان را قربانی توسعه نادرست کند. 

وی ادامه داد: مطالبه اصلی مردم  «مدیریت علمی، شفاف، منسجم و مسئولانه بر منابع آبی و طبیعی» است و در همین زنیه خواستار هم‌افزایی مردم و دولت برای عبور از این بحران هستیم و تنها با عزم جمعی، پرهیز از سیاسی‌کاری و رجوع به علم و حکمت الهی می‌توان استان یزد را از این وضعیت سخت نجات داد.

 

*شاخص‌های نماینده تراز انقلاب

حجت‌الاسلام سید محمدرضا فتاحی، امام جمعه ابرکوه، در خطبه‌های نماز جمعه این هفته با اشاره به سالروز شهادت شهدای برجسته‌ای چون دکتر محسن فخری‌زاده، دکتر مجید شهریاری، آیت‌الله مدرس و میرزا کوچک‌خان جنگلی گفت: «این بزرگان هر یک در مسیر مقابله با استکبار و دفاع از منافع مردم به شهادت رسیدند و دشمنان هر فردی را که در مسیرشان مانع باشد از میان برمی‌دارند؛ چه روحانی، چه دانشگاهی و چه نظامی.

 

امام جمعه ابرکوه با اشاره به نامگذاری دهم آذر به عنوان روز مجلس و نقش شهید مدرس، چهار ویژگی بارز این شهید را چنین برشمرد: تدین و تقوا، کارآمدی، نشاط و امید، دلسوزی برای مردم و شجاعت در برابر دشمن.

او با اشاره به کتاب «قانون‌گذاران» نوشته حسین بانکی‌پور، گفت: رهبر معظم انقلاب از ابتدای رهبری تاکنون ۱۱۰ شاخص برای نماینده مطلوب بیان کرده‌اند که شامل توانمندی، تجربه، آگاهی سیاسی، هوشیاری، دوری از غرور، پایبندی به کشور و پرهیز از فریفته‌شدن به افکار لیبرالی است.

فتاحی انتقاد کرد که «برخی در انتخابات بدون شناخت دست به انتخاب می‌زنند»، و تأکید کرد: هم مردم و هم نامزدها و هم منتخبان باید در محضر الهی پاسخگو باشند که چرا انتخاب کردند، چرا نامزد شدند و برای مردم چه کردند.

راه حل مشکلات کشور از مسیر بسیج می‌گذرد

حجت الاسلام  طباطبایی در خطبه های نماز جمعه این هفته زارچ با تبریک هفته بسیج به بسیجیان گفت:برای حل مشکلات و معضلات کشور، مسیر سریع و صحیح، استفاده از ظرفیت‌های بسیج و روحیه بسیجی است.

 وی از خدمات  محمدصالح جوکار نماینده مردم یزد، زارچ و اشکذر و رئیس کمیسیون امور داخلی کشور و شوراها تقدیر کرد و پیگیری‌های وی در پروژه‌های مهم شهرستان را شایسته قدردانی دانست.

لینک کوتاه خبر

نظر / پاسخ از

  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.

هنوز نظری ثبت نشده است. شما اولین نفری باشید که نظر می‌گذارید!