حالت تاریک
جمعه, 19 اردیبهشت 1404
آیا مایل به نصب وب اپلیکیشن سایت خبری یزد رسا هستید؟
مسئول سازمان بسیج مهندسین استان یزد:

نوجوانان هدف اصلی دشمن در سال گذشته بود

نوجوانان هدف اصلی دشمن در سال گذشته بود

مسئول سازمان بسیج مهندسین عمران و معماری استان یزد گفت: دشمن تلاش کرد تا با ایجاد یک فضای مسموم مجازی نسل دهه ۸۰ و ۹۰ را وارد میدان بازی خود کند.

امین امیدی در گفتگو با پایگاه خبری «یزدرسا» با اشاره به ناآرامی‌های سال گذشته بیان کرد: در ناآرامی‌های سال گذشته شاهد حضور حداکثری دشمن در پشت صحنه و جبهه رسانه و تلاش آنان برای به میدان آوردن جوانان و نوجوانان ایران بودیم.

مسئول سازمان بسیج مهندسین عمران و معماری استان یزد تصریح کرد: هدف دشمن در ناآرامی سال گذشته از بیان بردن دستاوردهای انقلاب اسلامی و بی‌ارزش نشان دادن این مهم بود و با همین فرمان در جامعه پیش رفتند و حتی در فضای مجازی به‌گونه‌ای فعالیت کردند که این فضا به  فضای بین‌المللی وارد شود و در سایر کشورها نیز در مورد ایران تصمیم‌گیری شود.

وی عنوان کرد: در این فضای مسموم ایجاد شده دشمن تلاش کرد تا جامعه را به‌گونه‌ای نشان دهد که گویی دو نسل مهم از جامعه از دست رفته و با دشمن همگام شدند که بی‌ارزشی تلاش‌های این افراد را در اجتماع بزرگ «سلام فرمانده» دیدیم.

امیدی با اشاره به ابعاد فرهنگی ناآرامی‌ سال گذشته در کشور گفت: دشمن تلاش کرد تا با ورود به فرهنگ و دین مردم این ناآرامی را رنک و بوی فرهنگی دهد و از سیاست خارج کند و جوانان را به کف خیابان آورد.

وی ادامه داد: بر همین اساس دشمن تلاش داشت تا روحیه اعتراض در کف خیابان و تصمیم‌گیری دانشجویان را زنده کند و فضای علمی و فرهنگی کشور را نیز وارد این ناآرامی کند.

مسئول سازمان بسیج مهندسین عمران و معماری استان یزد سرمایه‌گذاری در ابعاد فرهنگی را یک ضرورت دانست و بیان کرد: تجربه سال گذشته نشان داد که در ابعاد فرهنگی دشمن برنامه‌ریزی‌ها و فعالیت‌های زیادی داشته و همین موضوع بیانگر این است که باید بیش از گذشته به بعد فرهنگی کشور توجه شود و برای آن برنامه‌ریزی اصولی کرد.

انتهای پیام/

درباره نویسنده

لینک کوتاه خبر

نظر / پاسخ از

  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.

هنوز نظری ثبت نشده است. شما اولین نفری باشید که نظر می‌گذارید!