امام جمعه بخش مرکزی یزد عنوان کرد:
پیوند دانشگاه با صنعت الزام تحقق شعار سال
امام جمعه بخش مرکزی یزد گفت: یکی از الزامات تحقق شعار سال عبارت است از پیوند زدن دانشگاه با صنعت و راهکار آن فراهم کردن بسترهای قانونی این امر و مشارکت حداکثری اساتید دانشگاهی است.
آیتالله سید محمدکاظم مدرسی در گفتگو با پایگاه خبری «یزدرسا» با اشاره به اهمیت تحقق شعار سال جدید اظهار کرد: با توجه به شعار سالی که مقام معظم رهبری طرح کردند طبیعتا هم جهش تولید و هم مشارکت مردمی نیازمند الزاماتی است تا شعار سال محقق شود که این مهم حتما باید انجام شود.
وی افزود: یکی از الزامات این جهش عبارت است از پیوند زدن دانشگاه با مراکز تولید و راهکار آن فراهم کردن بسترهای قانونی این امر و مشارکت حداکثری اساتید دانشگاهی است، چرا که بدون حضور اساتید دانشگاهی در مراکز تولید نمیتوان دانشجویان را در این حوزه درگیر کرد.
امام جمعه بخش مرکزی یزد با بیان اینکه این حضور نیازمند مشوّق است، ادامه داد: یکی از الزامات مشارکت مردمی، داشتن یک مدل مشارکت مردمی در عرصههای اقتصادی است؛ همچنان پس از گذشت بیش از ۴۰ سال از انقلاب اسلامی مدل مشخصی در این زمینه وجود ندارد حال آنکه توانستیم در عرصههای دیگر مانند عرصه امنیتی مدل مورد نیاز را طراحی و اجرا کنیم.
وی گفت: دو مدل بورس و بانکهای خصوصی از مدلهای شکستخورده در زمینه مشارکت مردم در زمینه اقتصادی است؛ با وجود اینکه امروزه مدل ارائه میدهیم اما مدون و تعریف شده نیست که میتوان به مشارکت مردم در نهضت ملی مسکن اشاره کرد.
مدرسی عنوان کرد: این خود مدلی است که آورده و مشارکتی دارد، این طرح میتواند بیش از ۸۰ صنف خدماتی و تولیدی را رونق دهد و در این زمینه نیازمند این جریان هستیم.
وی با اشاره به دومین پیشنیاز برای تحقق شعار سال عنوان کرد: تسهیلسازی از دیگر موارد مهم در این امر است، باید نهادی به قول مقام معظم رهبری تنقیه قوانین انجم دهد و اگر این تنقیه قوانین محقق شود طبیعتا مشکلات کمتر خواهد بود.
امام جمعه بخش مرکزی یزد اعتمادسازی دولت را از دیگر الزامات این امر دانست و بیان کرد: ضمن اینکه دولت نباید تصدیگری کند و با بخش خصوصی رقابت داشته باشد، باید برخی از امور را به بخش خصوصی واگذار و در این عرصه نیز اعتمادسازی کند و در هنگام ارائه مدل و تشریح جامعه کارآزموده و مورد اعتماد باشد.
وی ادامه داد: یکی از ضربههایی که امروزه احساس میشود ضربهای است که به اعتماد مردم نسبت به عملکرد دولتها به ویژه دولت گذشته وجود دارد و باید اعتمادسازی از سوی دولت بیش از گذشته مورد توجه قرار گیرد.
انتهای خبر/