dark_mode
چهارشنبه, 18 تیر 1404
آیا مایل به نصب وب اپلیکیشن سایت خبری یزد رسا هستید؟
حریق منازل مسکونی در صدر آتش‌سوزی‌های یزد
رئیس سازمان آتش‌نشانی یزد خبر داد:

حریق منازل مسکونی در صدر آتش‌سوزی‌های یزد

رئیس سازمان آتش‌نشانی و خدمات ایمنی شهرداری یزد گفت: در میان انواع حریق‌هایی که در یزد رخ داده، آتش‌سوزی در منازل مسکونی با بیشترین تعداد، پرتکرارترین نوع حریق بوده است.

سعید پاک‌سرشت در گفتگو با خبرنگار گروه اجتماعی پایگاه خبری تحلیلی «یزد رسا»، با اشاره به آمار حادثه و حریق در سال جاری در یزد گفت: در سه‌ماهه نخست سال جاری، سازمان آتش‌نشانی و خدمات ایمنی شهرداری یزد با ثبت یک‌هزار و ۴۰ عملیات امداد و نجات، نقش مؤثری در حفظ ایمنی و جان شهروندان ایفا کرده است.

وی ادامه داد: از این تعداد عملیات، ۴۸۲ مورد مربوط به حریق و ۵۵۸ مورد دیگر مربوط به حوادث گوناگون در سطح شهر بوده که توسط تیم‌های عملیاتی این سازمان به‌ طور کامل پوشش داده شده‌اند.

رئیس سازمان آتش‌نشانی و خدمات ایمنی شهرداری یزد اضافه کرد: متأسفانه در جریان این حوادث و حریق‌ها، ۶۰ نفر از همشهریان دچار مصدومیت شدند و هشت نفر نیز جان خود را از دست دادند. با این وجود، تلاش شبانه‌روزی و ایثارگرانه آتش‌نشانان منجر به نجات جان ۳۱۶ نفر از شهروندان شده است.

وی گفت: در میان انواع حریق‌هایی که در این مدت رخ داده، آتش‌سوزی در منازل مسکونی با بیشترین تعداد، پرتکرارترین نوع حریق بوده و نشان از ضرورت بازنگری جدی در ایمنی محیط‌های زندگی دارد.

پاک‌سرشت افزود: در میان حوادث ثبت‌شده نیز، سانحه آسانسور بیشترین فراوانی را به خود اختصاص داده که این موضوع نیز نیازمند توجه جدی مالکان و بهره‌برداران ساختمان‌ها به رعایت اصول ایمنی و نگهداری صحیح از تجهیزات مکانیکی و برقی است.

وی با تقدیر از همراهی شهروندان تأکید کرد: ارتقای سطح ایمنی در شهر تنها با مشارکت جمعی و رعایت نکات پیشگیرانه میسر خواهد بود. آموزش‌های عمومی، فرهنگ‌سازی ایمنی، نظارت مستمر بر عملکرد صنایع و ساختمان‌ها، و توسعه زیرساخت‌های سازمان از جمله تجهیز خودروها و افزایش توان عملیاتی نیروها، از اولویت‌های این سازمان در سال جاری به شمار می‌رود.

انتهای خبر/

درباره نویسنده

short_link

comment / reply_from

  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.

هنوز نظری ثبت نشده است. شما اولین نفری باشید که نظر می‌گذارید!