
استاد حوزه علمیه یزد مطرح کرد:
مدیریت بیخاموشی کارنامه شهید رئیسی در برق
استاد حوزه علمیه یزد با بیان اینکه دولت شهید رئیسی در مدیریت برق کشور موفق عمل کرد، گفت: برخلاف دولت قبل از آن که خاموشیهای گسترده داشت، در دولت وی خاموشیها بسیار محدود و مدیریتشده بود.
آیتالله سید محمدکاظم مدرسی در گفتگو با خبرنگار گروه سیاسی پایگاه خبری تحلیلی «یزد رسا» به مناسبت نخستین سالگرد شهادت آیتالله سید ابراهیم رئیسی، با اشاره به ابعاد اخلاقی و مدیریتی وی، از شهید رئیسی به عنوان «سرباز ولایت» و «خادم ملت» یاد کرد و گفت: اولین سالگرد شهدای خدمت، بهویژه شهید رئیسی، فرصت مغتنمی برای بازخوانی ویژگیهای شخصیتی و اخلاقی این شخصیت برجسته است.
وی با تأکید بر اینکه رهبر معظم انقلاب، شهید رئیسی را «خادمالرضا» خواندهاند، افزود: خود ایشان نیز همواره خود را خادم امام رضا (ع) میدانست و در مسیر زندگی و مسئولیتهایش، تمام اقدامات خود را با نظر و هماهنگی با مقام معظم رهبری انجام میداد.
این استاد حوزه علمیه یزد با اشاره به ولایتمداری شهید رئیسی اظهار داشت: این ویژگی بارز در تمام سطوح مدیریتی ایشان مشهود بود. او نه تنها خالصانه و خستگیناپذیر خدمت میکرد، بلکه در برابر ناسپاسیها و طعنهها نیز صبورانه ایستادگی داشت و راه اخلاص را در پیش گرفته بود.
وی با اشاره به ویژگیهای شخصی رئیسجمهور شهید گفت: مردمی بودن، سادهزیستی، صراحت در موضعگیری در برابر دشمنان انقلاب، پرهیزکاری، و خردمندی، از جمله شاخصههای مهم شخصیت شهید رئیسی بود. او در دوران زندگیاش مظهر عملی شعارهای انقلاب اسلامی بود؛ هم در دوران مسئولیتش خدمت خالصانه کرد و هم اقدامات بزرگی را به سرانجام رساند.
نایب رئیس شورای حوزه علمیه یزد افزود: از جمله توفیقات بارز ایشان، فعالسازی مجدد بیش از ۸ هزار کارخانه تعطیل یا نیمهتعطیل در کشور بود که این اقدام به تنهایی نشاندهنده تلاش کمنظیر او برای رونق تولید و اقتصاد ملی است.
مدرسی با بیان اینکه بسیاری شهید رجایی را شنیده بودند اما شهید رئیسی را دیدند، ادامه داد: شهید رئیسی رئیسجمهوری جامعالاطراف و مسئولی کارآمد بود که گرهگشایی از زندگی مردم نه تنها شعار بلکه سیره عملی او بود. دولت وی در کنار مردمی بودن، در عرصههای اقتصادی نیز عملکرد قابل توجهی داشت.
وی با اشاره به دستاوردهای دولت سیزدهم تصریح کرد: دولت شهید رئیسی در کاهش پایه پولی و نقدینگی موفق عمل کرد. پایه پولی و نقدینگی که در پایان سال ۱۴۰۱، ۴۲/۹ درصد بود، در پایان سال ۱۴۰۲ به ۲۷/۶ درصد کاهش یافت. این دستاورد مهم، نشان از مدیریت اقتصادی صحیح در دولت ایشان دارد.
وی خاطرنشان کرد: شهید رئیسی با دیپلماسی اقتصادی فعال توانست صادرات و واردات کشور را افزایش دهد، بدون اینکه به پذیرش FATF و بازگشت به برجام تن دهد. او در شرایطی که آمریکا از برجام خارج شده بود، با حفظ عزت ملی، نفت کشور را به فروش رساند و خزانه خالی را در شرایط بحرانی پر کرد.
این استاد حوزه علمیه با بیان اینکه دولت شهید رئیسی در مدیریت برق کشور موفق عمل کرد، گفت: برخلاف دولت قبل از آن که خاموشیهای گسترده داشت، در دولت وی خاموشیها بسیار محدود و مدیریتشده بود. همچنین در بحران کرونا، تعداد فوتیها که به بیش از ۷۰۰ نفر در روز رسیده بود، به حدود سه تا هفت نفر کاهش یافت.
مدرسی افزود: در حالی که عدهای میگفتند به دلیل عدم پذیرش FATF واکسن به کشور نمیرسد، شهید رئیسی با توکل بر خدا موضوع را حل کرد و روند واکسیناسیون را به سرعت گسترش داد.
وی با اشاره به روحیه معنوی و عرفانی شهید رئیسی گفت: تنها دو یا سه روز پس از پیروزی در انتخابات ریاستجمهوری، در سجده نمازش آیه «رَبِّ إِنِّی مَغْلُوبٌ فَانْتَصِر» را زمزمه میکرد؛ با اینکه پیروز میدان بود، خود را مغلوب اراده و قدرت الهی میدانست. او انسانی متدین، متواضع، و پایبند به اصول بود که با همگان مدارا میکرد و سبک تازهای در خدمتگزاری به مردم رقم زد.
انتهای خبر/
درباره نویسنده
short_link
comment / reply_from
هنوز نظری ثبت نشده است. شما اولین نفری باشید که نظر میگذارید!