dark_mode
چهارشنبه, 31 اردیبهشت 1404
آیا مایل به نصب وب اپلیکیشن سایت خبری یزد رسا هستید؟
نظام اداری کشور نیازمند تحول و پویایی است
رئیس سازمان مدیریت یزد:

نظام اداری کشور نیازمند تحول و پویایی است

رئیس سازمان مدیریت و برنامه‌ریزی استان یزد در نخستین نشست شورای راهبری تحول اداری استان با تأکید بر ضرورت همراهی منابع انسانی در عملیاتی شدن برنامه‌های توسعه‌ای گفت: سیستم اداری و اجرایی کشور نیازمند تحرک، پویایی و نشاط است.

به گزارش پایگاه خبری تحلیلی «یزدرسا»، به نقل از روابط عمومی سازمان مدیریت و برنامه‌ریزی استان یزد، مجید دهقانی‌زاده در نخستین نشست شورای راهبری تحول اداری استان یزد که عصر روز گذشته برگزار شد، نبض سیستم اداری و اجرایی کشور را نیازمند تحرک، پویایی و نشاط دانست و عملیاتی شدن برنامه‌های توسعه‌ای را با همراهی منابع انسانی دستگاه‌های اجرایی دولت امکان‌پذیر عنوان کرد. 

وی تصریح کرد: تا زمانی که سیستم اجرایی دولت و منابع انسانی دستگاه‌های اجرایی آن نتوانند وظایف خودشان را به خوبی انجام دهند، برنامه‌های توسعه‌ای و اقتصادی کشور تحقق پیدا نخواهد کرد و یا به اهداف مورد نظر خود نخواهد رسید. 

رئیس سازمان مدیریت و برنامه‌ریزی استان یزد با بیان اینکه نظام اداری کشور نیازمند تحول اساسی در همه زمینه‌ها است، افزود: سیستم اداری کشور به لحاظ انگیزه، وضعیت پرسنلی و مدیریتی نیازمند تحول است و باید این مساله با فوریت آسیب شناسی و مرتفع شود. 

دهقانی‌زاده با اشاره به نگاه ویژه و میثاق جمیع کشور در اجرا و تحقق اهداف برنامه هفتم پیشرفت، گفت: نیاز است برای رسیدن به این مهم انگیزه‌های لازم و توانمندسازی اجزای مختلف سیستم اداری و اجرایی را در دستور کار قرار دهیم.

وی از طراحی و تدوین برنامه اصلاح نظام اداری در کشور و استان یزد خبر داد و گفت: امیدواریم با همفکری و همراهی همه مدیران و مجموعه‌های تحت مدیریتشان شاهد اتفاقات خوبی در این زمینه باشیم.

نایب رئیس شورای راهبری تحول اداری استان یزد با ابراز امیدواری از اینکه استان یزد می‌تواند در این زمینه نیز در کشور پیشرو و سرآمد باشد، بیان داشت: می‌توانیم باتعامل و هماهنگی با بخش خصوصی اتفاقات مبارکی را در تحول حوزه اداری برای استان رقم بزنیم.

جلال عرب خردمند معاون توسعه مدیریت و منابع انسانی سازمان مدیریت و برنامه‌ریزی یزد نیز در این نشست به تشریح دستورالعمل‌ شورای راهبری تحول اداری پرداخت و گفت: شورای راهبری توسعه مدیریت با مصوبه شورای عالی اداری به شورای راهبری تحول اداری تبدیل شده است.

دبیر شورای راهبری تحول اداری استان به معرفی و اهم وظایف کمیته‌های تخصصی ذیل این شورا پرداخت و افزود: ساختار و فناوری‌های مدیریتی، توسعه دولت الکترونیک و هوشمندسازی، سرمایه انسانی، سلامت اداری و صیانت از حقوق مردم و مدیریت عملکرد پنج کمیته ذیل شورای راهبری تحول اداری است.

عرب خردمند در ادامه نحوه فرآیند ارزیابی عملکرد سال 1403 دستگاه اجرایی استان یزد را تشریح کرد و گفت: علاوه بر ارزیابی شاخص‌های عمومی، شاخص‌های محور اختصاصی نیز با حضور نمایندگان دستگاه های اجرایی ارزیابی می‌شود. 

معرفی برنامه اصلاح نظام اداری دولت چهاردهم از دیگر دستورکارهای این نشست بود که از سوی معاون توسعه مدیریت و منابع انسانی سازمان مدیریت و برنامه‌ریزی یزد به آن پرداخته شد.

انتهای خبر/

درباره نویسنده

comment / reply_from

  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.

هنوز نظری ثبت نشده است. شما اولین نفری باشید که نظر می‌گذارید!