dark_mode
سه‌شنبه, 09 اردیبهشت 1404
آیا مایل به نصب وب اپلیکیشن سایت خبری یزد رسا هستید؟
ولایت‌مداری رمز پایداری و پیشرفت انقلاب اسلامی
نماینده ولی‌ فقیه در سپاه پاسداران تأکید کرد:

ولایت‌مداری رمز پایداری و پیشرفت انقلاب اسلامی

نماینده ولی‌ فقیه در سپاه پاسداران انقلاب اسلامی ولایت‌مداری را مهم‌ترین رمز پایداری و پیشرفت انقلاب اسلامی دانست و تأکید کرد: هر مقطعی به معنای واقعی ملتزم به ولایت بودیم، موفق شدیم و هرجا نبودیم، دچار آسیب شدیم.

به گزارش خبرنگار گروه سیاسی پایگاه خبری تحلیلی «یزدرسا»، حجت‌الاسلام والمسلمین عبدالله حاجی‌صادقی صبح امروز در آغاز دهه کرامت و به مناسبت هفته عقیدتی و سیاسی در جمع پاسداران سپاه الغدیر استان یزد ولایت‌مداری را مهم‌ترین رمز پایداری و پیشرفت انقلاب اسلامی دانست و تأکید کرد: در هر مقطعی که ملت پایبند به ولایت بوده‌اند، کشور موفق و پیروز شده و هر جا غفلت شده، آسیب دیده‌ایم.

وی ضمن تبریک هفته معلم و گرامیداشت دهه کرامت، با اشاره به هم‌زمانی این دو مناسبت، آن را فرصتی برای بازخوانی الگوهای معنوی و انقلابی در تربیت نسل جوان دانست و گفت: مطهری نماد مربی جامع و مجاهد در همه میدان‌ها بود. او به همان اندازه که اهل منبر و درس بود، اهل سیاست و بصیرت نیز بود.

نماینده ولی‌ فقیه در سپاه پاسداران انقلاب اسلامی با اشاره به شخصیت حضرت عباس(ع) و حضرت فاطمه معصومه(س) گفت: راز برجستگی این دو بزرگوار در تاریخ اسلام، در دفاع بی‌چون ‌و چرا از ولایت است. حضرت عباس در مسیر حرکت از مدینه تا کربلا حتی یک سوال از امام حسین(ع) نپرسید که چرا یا کجا می‌رویم، بلکه فقط اطاعت کرد. 

وی با اشاره به ماجرای همراهی حضرت فاطمه معصومه (س) با امام رضا (ع)، هجرت ایشان را حرکتی در مسیر دفاع از ولایت دانست و تصریح کرد: همه سعادت‌ها در سایه شناخت، التزام و تبعیت از ولایت حاصل می‌شود؛ هر جا به معنای واقعی ملتزم به ولایت بودیم، موفق شدیم و هرجا نبودیم، دچار آسیب شدیم.

حاجی‌صادقی در بخش دیگری از سخنان خود با اشاره به حوادث اخیر کشور از جمله حادثه تلخ در بندرعباس، با ابراز همدردی با خانواده‌های داغدار، تأکید کرد: ملت ایران بارها نشان داده که با وجود مصائب، بر محور ولایت گرد آمده و مسیر عزت و پیشرفت را ادامه می‌دهد.

وی با اشاره به سالگرد شهادت استاد شهید مرتضی مطهری، هفته عقیدتی سیاسی را فرصتی مغتنم برای تجلیل از جایگاه مربیان، معلمان و اساتید سپاه دانست و افزود: راز ماندگاری مطهری، در جامع‌نگری او بود. مطهری هم اهل عرفان بود، هم اهل سیاست، هم اهل قلم، هم اهل عمل. امروز نیاز داریم انسان‌هایی تربیت کنیم که همه‌جانبه رشد کنند.

حاجی‌صادقی با بیان اینکه قداست‌زدایی از ولایت، مقدمه ولایت‌زدایی است، هشدار داد: دشمنان تلاش می‌کنند با تضعیف جایگاه ولایت، راهبردهای کلان انقلاب اسلامی را مختل کنند. باید مراقب باشیم امام جامعه را در شرایطی قرار ندهیم که مجبور شود آنچه را نمی‌پسندد، بپذیرد.

وی در بخش دیگری از سخنان خود با ابراز نگرانی از تغییر ذائقه فرهنگی و گرایش‌های نسل جوان تأکید کرد: امروز باید احساس خطر کنیم، چرا که فرزندان ما در تعلقات، الگوها و خواسته‌هایشان به سمتی می‌روند که با فرهنگ ایثار، شهادت و آخرت‌گرایی فاصله دارد.

نماینده ولی‌فقیه در سپاه پاسداران انقلاب اسلامی با  بیان این پرسش که «آیا مطالبات مردم باید از جنس دنیاطلبی باشد یا ارزش‌های دینی؟ » و با اشاره به مردم کوفه، گفت: آن‌ها به ظاهر متدین بودند، نماز و روزه‌های مستحبی داشتند، اما در لحظه‌ حساس نتوانستند کنار امام حسین (ع) بایستند؛ چون دل‌بسته‌ دنیا بودند. خداوند گاه صحنه‌هایی چون کربلا را رقم می‌زند تا صداقت انسان‌ها در ایمان روشن شود.

حاجی‌صادقی با اشاره به نقش مربیان و معلمان دینی تصریح کرد: وظیفه‌ی ماست نگذاریم دشمن ذهن فرزندانمان را تصاحب کند. باید جهادی کار کرد، مطالعه کرد و دانست چگونه دین را با زبان و ادبیات مؤثر معرفی کنیم؛ گاهی حتی با گفتگو نکردن و صرفاً با رفتار درست، اثرگذاری بیشتری خواهیم داشت.

وی با لحنی انتقادی، به برخی روش‌های اشتباه تبلیغ دینی پرداخت و گفت: چرا از کودکی خدا را با ترس معرفی می‌کنیم؟ چرا نمی‌گوییم خدا آرامش‌دهنده و بهترین رفیق انسان است؟ امروز دیگر اثبات وجود خدا با برهان نظم کافی نیست؛ جوان امروز می‌پرسد خدا به چه درد می‌خورد؟ چه نقشی در اقتصاد، سیاست و اخلاق دارد؟

نماینده ولی‌فقیه در سپاه پاسداران انقلاب اسلامی با اشاره به ضرورت جهاد در فرهنگ دینی، تأکید کرد: بدون جهاد، ایمان کامل نیست. جهاد فقط جنگ نیست، بلکه مبارزه در عرصه‌های فرهنگی، اقتصادی، فکری و امنیتی را هم در بر می‌گیرد. جهاد تبیین به عنوان موتور محرک سایر جهادها و خط مقدم مبارزه فکری است.

وی با اشاره به نیاز امروز جامعه، خواستار شناخت اولویت‌ها شد و گفت: باید دانست امروز کدام موضوعات و کتاب‌ها مورد نیازند. روش‌های گذشته، مخصوص زمان خود بودند؛ اکنون باید متناسب با مسائل روز جامعه، برای نسل امروز نسخه نوشت.

انتهای خبر/

درباره نویسنده