dark_mode
دوشنبه, 08 اردیبهشت 1404
آیا مایل به نصب وب اپلیکیشن سایت خبری یزد رسا هستید؟
پاتوق دخترانه ریحان در شهرستان‌های یزد ایجاد می‌شود
رئیس سازمان بسیج مستضعفین:

پاتوق دخترانه ریحان در شهرستان‌های یزد ایجاد می‌شود

رئیس سازمان بسیج مستضعفین گفت: استان یزد قابلیت‌های فراوانی برای راه‌اندازی مراکز پاتوق دخترانه ریحان دارد و در صددیم این مرکز در شهرستان‌های استان یزد نیز ایجاد شود.

به گزارش خبرنگار گروه فرهنگی پایگاه خبری تحلیلی یزدرسا، سردار غلامرضا سلیمانی در مراسم افتتاحیه چهارمین پاتوق ریحان دخترانه استان یزد که با حضور نماینده ولی فقیه در استان، فرمانده سپاه الغدیر برگزار شد با اشاره به اینکه در ضرورت راه‌اندازی پاتوق‌های دخترانه ریحان هیچ شکی وجود ندارد، گفت: استان یزد قابلیت‌های فراوانی برای راه‌اندازی این مراکز دارد و در زمینه ایجاد این مرکز در شهرستان‌ها نیز همکاری لازم را می‌کنیم که این مرکز در شهرستان‌ها نیز ایجاد شود.

وی ادامه داد: از ایجاد این مراکز در محله‌ها نیز به شدت حمایت می‌کنیم و همچنین امیدواریم بتوانیم با همکاری آموزش و پرورش در فصل تابستان از ظرفیت‌های این مراکز استفاده کنیم.

رئیس سازمان بسیج مستضعفین با تأکید بر اینکه این مکان‌ها برای همگان است و اگر اولویت‌بندی نیز باشد برای افرادی است که به هیچ مرکزی دسترسی ندارند، تصریح کرد: در نقطه مقابل این مراکز، تفکر غربی است که  به صورت گسترده در حال ترویج است و باید توجه کرد که این تفکرات به اخلاق و وطن پرستی، کار و تولید، علم و... دعوت نمی‌کنند بلکه دعوت به سبک زندگی نوجوان و جوانی است که در غرب به بن‌بست رسیده است..

سلیمانی با تأکید بر اینکه راه‌اندازی این مرکز یک خدمت است که جوانان خلاق شهر دارالعباده پیش‌قدم در راه‌اندازی آن شده‌اند، گفت: تمدن‌سازی زمانی ایجاد می‌شود که ملت‌های مسلمان در کنار یکدیگر قرار بگیرند و این حرکت را می‌توان به عنوان یک الگو حتی به کشورهای دیگر نیز معرفی کرد و امیدواریم به زودی شاهد توسعه این مراکز باشیم.

انتهای خبر/

درباره نویسنده