حالت تاریک
یکشنبه, 19 اسفند 1403
آیا مایل به نصب وب اپلیکیشن سایت خبری یزد رسا هستید؟
آزادی ۱۴۳ زندانی جرایم غیرعمد در یزد
مدیر کل زندان‌های یزد خبر داد:

آزادی ۱۴۳ زندانی جرایم غیرعمد در یزد

مدیر کل زندان‌های استان یزد از آزادی تعداد ۱۴۳ محکوم مالی جرایم غیرعمد در ۹ ماهه سال جاری خبر داد.

به گزارش پایگاه خبری تحلیلی «یزد رسا» به نقل از روابط عمومی ستاد مردمی دیه استان یزد، رضا مقبلی از آزادی تعداد ۱۴۳ محکوم مالی جرایم غیرعمد در 9 ماه سال جاری به همت ستاد مردمی دیه و با مشارکت نیکوکاران یزدی خبر داد که رقم بدهی این زندانیان آزاد شده ۳۶۰ میلیارد و ۷۳۶ میلیون تومان بود.

وی افزود: با قبولی دادخواست اعسار، اخذ گذشت رضایت‌مندانه از شکات و آورده محکومان مبلغ ۳۲۹ میلیارد و ۵۹۵ میلیون تومان تامین گردیده و مابقی این مبلغ از منابع این ستاد مردمی شامل کمک‌های خیرین و نیکوکاران نوع‌دوست و تسهیلات بانک‌های عامل به مبلغ ۳۱ میلیارد و ۱۴۱ میلیون تومان به حساب سپرده دادگستری واریز و زمینه آزادی این ۱۴۳ نفر فراهم گردید.

مدیر کل زندان‌های استان یزد با تشریح نوع محکومیت این مددجویان گفت: از این تعداد آزاد گردیده تعداد ۹۱ مددجو مربوط به محکومان مالی، تعداد ۴۱ محکوم مربوط به پرداخت مهریه و تعداد ۹ مددجو مربوط به نفقه، تعداد یک مددجو محکوم پرداخت حادثه کارگاهی و یک مددجو نیز مربوط به دیه تصادفات رانندگی بودند.

وی ضمن تقدیر از تلاش های بی وقفه کارکنان و اعضای کمیته صلح و سازش این ستاد مردمی گفت: از این تعداد آزادی تعداد ۲۴ مددجو با انجام مشاوره و اصلاح ذات‌البین توسط مددکاران این ستاد و بدون پرداخت هیچ‌گونه مبلغی و تعداد ۱۱۹ مددجو با پرداخت از منابع، شامل کمک‌های خیران و نیکوکاران نوع دوست و تسهیلات بانک های عامل از زندان آزاد شدند که از این تعداد ۱۴ مددجو زن و ۱۲۹ مددجو نیز مرد بودند.

مقبلی ضمن تقدیر از مشارکت بسیار خوب مردم استان یزد در کمک به آزادی زندانیان جرایم غیرعمد گفت: مردمِ مهربانِ استان یزد در کلیه فصول سال دستگیر زندانیان بوده‌اند و هیچ+‌گاه ستاد دیه استان را تنها نگذاشته‌اند و در کلیه پویش‌های آزادی زندانیان جرایم غیرعمد مشارکت ویژه‌ای داشتند که آزادی تعداد ۱۶ مددجو با اجرای پویش مهر فاطمی و آزادی تعداد ۱۰ مددجو با اجرای پویش یلدای رهایی از جمله آن‌هاست.

نایب رئیس هیأت امنای ستاد مردمی دیه استان یزد با اشاره به پویش کاسب خوش‌قلب در استان یزد گفت: در کنار پویش دوشنبه‌های رهایی که به هفته ۶۶ خود رسیده است و مورد استقبال بسیاری از افراد این استان قرار گرفته، پویشی تحت عنوان کاسب خوش‌قلب در استان یزد آغاز به کار کرده که در این پویش صاحبان کسب و کار که نمی‌توانند اهالی دوشنبه‌های رهایی را همراهی کنند، بخشی از درآمد روز دوشنبه خود را جهت آزادی زندانیان جرایم غیرعمد به ستاد دیه استان اهدا می‌کنند.

وی با تأکید براین موضوع که ستاد دیه تنها مرجع رسیدگی به آزادی زندانیان جرایم غیرعمد است، گفت: تمام ارگان‌ها، ادارات، سازمان‌ها، شرکتها و افرادی که می‌خواهند در این امر خیر مشارکت داشته باشند می‌بایست با این ستاد مردمی همکاری داشته باشند زیرا این ستاد در کلیه پرونده‌ها اقدام به تحقیقات به صورت گسترده کرده و اعضای کمیته صلاح و سازش این ستاد طی برگزاری جلسات متعدد با شکات اقدام به اخذ گذشت رضایتمندانه می‌کنند.

انتهای خبر/

درباره نویسنده

لینک کوتاه خبر