حالت تاریک
چهارشنبه, 24 اردیبهشت 1404
آیا مایل به نصب وب اپلیکیشن سایت خبری یزد رسا هستید؟
تداوم کمک دانش‌آموزان یزدی به آزادی زندانیان غیرعمد
مهربانی ادامه دارد؛

تداوم کمک دانش‌آموزان یزدی به آزادی زندانیان غیرعمد

دانش‌آموزان دبیرستان دخترانه حاج احمد فلاح، مبلغ 10 میلیون تومان را برای مشارکت در آزادی یک زندانی غیرعمد اهدا کردند.

به گزارش پایگاه خبری تحلیلی «یزد رسا» به نقل از روابط عمومی ستاد مردمی دیه استان یزد؛ در پی تداوم کمک دانش‌آموزان و مدارس استان یزد به آزادی زندانیان جرایم غیرعمد، دانش‌آموزان دبیرستان دخترانه حاج احمد فلاح مهرجردی با برگزاری گلریزانی، مبلغ 100 میلیون ریال معادل 10 میلیون تومان را برای جهت مشارکت در آزادی یک پدر زندانی که به دلیل عدم توانایی در پرداخت بدهی خود در زندان به سر می‌برد اهدا کردند.

میترا زارعی محمودآبادی، مدیر این دبیرستان دخترانه با حضور در ستاد دیه استان و اهدا این مبلغ به نمایندگی از دانش‌آموزان گفت: با توجه به پویش کمک مدارس استان یزد به آزادی زندانیان جرایم غیرعمد ، دانش‌آموزان این دبیرستان نیز با برگزاری گلریزانی به مناسبت میلاد با سعادت امام رضا(ع)  مبالغ خود را جهت سهیم شد در این امر خیر اهدا کردند.

محمد‌علی شاه‌حسینی، مدیر نمایندگی ستاد مردمی دیه استان یزد نیز ضمن تقدیر از این اقدام خداپسندانه گفت: پویش کمک به آزادی زندانیان جرایم غیر عمد نزدیک به دو سال است که در استان یزد به صورت کاملاً جدی از سوی مدارس پیگیری و  اجرا می‌شود و هر ساله به تعداد مدارسی که به این پویش می‌پیوندند افزوده می‌شود.

وی گفت: این موضوع نشان از آن دارد که مدارس استان یزد که همواره در سطح آموزشی در کشور جزو رتبه‌های برتر بودند، در کنار موضوعات درسی، آموزش اخلاق و مهربانی را نیز فراموش نکردند و درس ایثار را در سنین بسیار کم به دانش‌آموزان آموزش می‌دهند تا موضوع کمک به همنوع از همین سنین در بین دانش‌آموزان نهادینه شود.

گفتنی است تا کنون بیش از 100 مدرسه در استان یزد به پویش کمک به آزادی زندانیان غیرعمد پیوسته‌اند.

انتهای خبر/

درباره نویسنده

لینک کوتاه خبر

نظر / پاسخ از

  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.

هنوز نظری ثبت نشده است. شما اولین نفری باشید که نظر می‌گذارید!