حالت تاریک
جمعه, 17 اسفند 1403
آیا مایل به نصب وب اپلیکیشن سایت خبری یزد رسا هستید؟
نوسازی و جوان‌سازی ناوگان تاکسی شهر جهانی یزد
رئیس سازمان حمل‌و‌نقل شهرداری یزد خبرداد:

نوسازی و جوان‌سازی ناوگان تاکسی شهر جهانی یزد

رئیس سازمان حمل و نقل بار و مسافر شهرداری یزد اعلام کرد: در نیمه نخست سال جاری نزدیک به ۱۵۰ دستگاه تاکسی نوسازی شده است.

 مهدی فعالی در گفتگو با خبرنگار پایگاه خبری تحلیلی «یزد رسا»، اظهار کرد: تاکنون ۱۰۰ نفر از مالکان خودروی فرسوده درخواست تعویض خودرو دادند و منتظر دریافت تسهیلات هستند. 

 وی تعداد تاکسی شهر یزد را هزار و  ۵۸۳ دستگاه اعلام کرد و افزود: از سال ۱۴۰۰ تاکنون ۴۷۹ دستگاه تاکسی نوسازی شده است.

رئیس سازمان حمل و نقل بار و مسافر شهرداری یزد میانگین عمر ناوگان تاکسی را  ۹/۴۶ سال اعلام کرد و ادامه داد: تعداد خودرو فرسوده بالای ۱۲ سال ناوگان تاکسیرانی شهر یزد،  ۶۷۰ دستگاه است.

شایان‌ذکر است: در دو سال اخیر با رویکرد شهردار و شورای جدید شهر باتوجه‌به نوسازی‌هایی که انجام شد میانگین عمر تاکسی‌های شهر به ۹ سال کاهش یافت. برای ارائه خدمات به رانندگان تاکسی که در حال فعالیت هستند و برای نوسازی تاکسی‌های آنها بالغ بر ۹۵۰ میلیارد ریال سرمایه‌گذاری صورت گرفت تا تاکسی‌های فرسوده تعویض شوند.

انتهای خبر/

درباره نویسنده

لینک کوتاه خبر