
معاون درمان دانشگاه علوم پزشکی یزد خبر داد:
کمبود تخت ویژه مشکل جدی حوزه درمان یزد
معاون درمان دانشگاه علوم پزشکی شهید صدوقی یزد گفت: کمبود تختهای ویژه یکی از مشکلات جدی استان یزد است و وجود تنها 202 تخت ویژه در استان پاسخگوی نیاز بیماران نیست.
به گزارش خبرنگار گروه اجتماعی پایگاه خبری تحلیلی «یزد رسا»، علی زارع صبح امروز در نشستی با اصحاب رسانه به مناسبت هفته سلامت گفت: استان یزد از نظر برخورداری از مراکز درمانی از سطح خوبی برخوردار است و 13 بیمارستان فعال در استان فعالیت دارند و خدمات درمانی با کیفیت بالا در مراکز مختلف درمانی ارائه میشود.
وی با اشاره به روند رو به افزایش بیماریها و جمعیت سالمند استان گفت: کمبود تختهای ویژه یکی از مشکلات جدی استان یزد است که باید افزایش پیدا کند، در حال حاضر فقط ۷۹ تخت NICU و ۱۵۶ تخت CCU در کل استان داریم که پاسخگوی نیاز بیماران نیست.
معاون درمان دانشگاه علوم پزشکی شهید صدوقی یزد از اخذ پروانه اصولی مرکز جامع سرطان در استان خبر داد و گفت: با راهاندازی این مرکز در چند سال آینده، خدمات درمان سرطان بهصورت یکپارچه و با تعرفه دولتی به بیماران ارائه خواهد شد. یزد امروز به یکی از مقاصد بیماران بیبضاعت شرق و جنوب شرق کشور تبدیل شده است.
وی افزود: در ایام نوروز امسال از ۲۵ اسفند تا ۱۵ فروردین، بیش از ۷۴ هزار بیمار به مراکز درمانی استان مراجعه کردند که شامل ۵۰ هزار و ۲۹ نفر به اورژانسهای بیمارستانهای دولتی و بیش از ۲۴ هزار نفر به بیمارستانهای خصوصی و خیریه بوده است.
زارع ادامه داد: در همین ایام بیش از یک هزار و 400 نفر به دلیل تصادفات به اورژانس بیمارستانها مراجعه کردند و 37 نفر در بیمارستان خصوصی بستری شدند و هیچ بیمارستانی نبود که تعطیل باشد و خحدمات ارائه ندهد.
وی ادامه داد: همچنین در ایام طرح نوروزی، 24 هزار و 24 نفر در بیمارستانهای دولتی تحت عمل جراحی قرار گرفتند و یک هزار و 400 عمل جراحی نیز در بیمارستانهای بخش خصوصی یزد انجام شد.
زارع خواستار فرهنگسازی برای استفاده صحیح از اورژانس شد و گفت: اورژانسها بر اساس نظام تریاژ عمل میکنند و هر بیماری نیاز فوری به خدمات ندارد. لازم است با کمک رسانهها، سطح آگاهی مردم در این زمینه افزایش یابد تا همکاران ما با تمرکز بیشتری به بیماران بدحال رسیدگی کنند.
وی همچنین با اشاره به نقش مؤثر خیران و سازمانهای مردمنهاد در بهبود زیرساختهای درمانی تاکید کرد: با توجه به بالا رفتن جمعیت سالمندی در استان نیاز فوری به ساخت بیمارستانهای توانبخشی در استان و توسعه زیرساختها در مناطق محروم داریم. برخی مناطق مانند هرات و مروست در وضعیتی قرار دارند که خدمات سلامت در آنجا نه تنها برای ارتقای کیفیت زندگی، بلکه برای بقاست.
انتهای خبر/