حالت تاریک
جمعه, 17 اسفند 1403
آیا مایل به نصب وب اپلیکیشن سایت خبری یزد رسا هستید؟
کمک‌ها به مردم مظلوم غزه و لبنان ادامه یابد
امام‌جمعه موقت یزد به عنوان کرد:

کمک‌ها به مردم مظلوم غزه و لبنان ادامه یابد

امام جمعه موقت یزد گفت: مردم باید کمک رسانی به مردم مظلوم غزه و لبنان را به خصوص در این شرایط سخت سرما ادامه دهند.

به گزارش پایگاه خبری تحلیلی «یزدرسا»، حجت الاسلام محمدی در خطبه‌های این هفته نماز جمعه شهر یزد گفت: مردم کمک به مردم لبنان وغزه را جدی بگیرند و لازم است با وضعی که جنایتکاران برای مردم لبنان و غزه ایجاد کرده‌اند و برای گرمایش، خوراک و ... همنوعانمان کمک کنیم و به موضوع کمک رسانی توجه ویژه داشته باشیم. 

وی با اشاره به اینکه دشمنان قصد و هدفشان ایران است، بیان داشت: اگر سیاسی و پیرو دین باشیم باید برای کمک به مردم لبنان توجه داشته باشیم. 

امام جمعه موقت یزد در ادامه ضمن تبریک ولادت حضرت زهرا (س) اظهار داشت: به تعبیر رهبر معظم انقلاب اسلامی حضرت زهرا (س)، از شگفتی‌های آفرینش هستند و فاطمه زهرا (س) سرور زنان عالم است. 

وی با بیان اینکه در آستانه شب یلدا هستیم، ادامه داد: این شب فرصتی است که به خانواده و بزرگتر‌ها سرکشی داشته باشیم و به مقوله وحدت خانوادگی توجه کنیم و اختلافات خانوادگی را کنار بگذاریم.

حجت الاسلام محمدی تصریح کرد: شب یلدا بهانه‌ای برای صله رحم و دورهمی و میهمانی‌ها است و باید به فکر فامیل‌های ضعیف‌تر اطراف هم باشیم.

انتهای خبر/

درباره نویسنده

لینک کوتاه خبر