حالت تاریک
پنج‌شنبه, 19 تیر 1404
آیا مایل به نصب وب اپلیکیشن سایت خبری یزد رسا هستید؟
انسجام ملی زیر بیرق امام حسین (ع)
یزدرسا گزارش می‌دهد؛

انسجام ملی زیر بیرق امام حسین (ع)

جنگ اخیر آزمونی بزرگ برای ملت ایران بود که بار دیگر نشان داد چگونه روحیه حسینی محور وحدت و مقاومت ایرانیان است، ملت ایران نیز با تأسی از سیره امام حسین (ع)، در برابر تجاوزات دشمن متحد و استوار ماندند.

به گزارش خبرنگار گروه فرهنگی پایگاه خبری تحلیلی «یزدرسا»، وحدت ملت ایران حول محور امام حسین (ع)، نه تنها یک پدیده فرهنگی و مذهبی، بلکه یک نیروی عظیم اجتماعی و سیاسی است که در بزنگاه‌های تاریخی، قدرت و عظمت خود را نشان داده است. انسجام به‌دست‌آمده از جنگ اخیرملت ایران با رژیم صهیونیستی، گواهی بر این مدعاست که روحیه مقاومت ملت ایران، با تاسی از حماسه حسینی، همچنان زنده و پویاست. حضور پرشور نسل جدید، به‌ویژه دهه نودی‌ها، در عزای حسینی و همراهی‌شان با آرمان‌های انقلاب، نویدبخش آینده‌ای روشن برای ایران اسلامی است که در سایه پرچم حسینی، متحد و مقاوم باقی خواهد ماند.

محرم، سنگر روایت مقاومت

 علی پورمیرزایی در گفتگو با خبرنگار فرهنگی پایگاه خبری تحلیلی «یزد رسا»، با اشاره به حمله رژیم صهیونیستی به ایران و ایستادگی ایرانیان در برابر این تجاوز گفت: در حالی‌که دشمن با حمله‌ای علنی به ایران به دنبال شکستن اراده ملی بود، پاسخ ایران نه‌تنها نشان از قدرت نظامی داشت، بلکه نمود عینی حماسه، حکمت و جهاد تمدنی بود. همان مفاهیمی که در عاشورا متبلور شد.

 وی تصریح: این محرم، محرم ملتی است که در عصر پیچیده رسانه و ادراک‌سازی، هم حماسه آفرید، هم روایت کرد، هم اجازه نداد روایت دشمن غالب شود. به همین دلیل، امسال می‌توان محرم را محرم جهاد ملت ایران نامید چرا که جهادی ترکیبی، متعهدانه و شبیه‌ترین به مسیر حسینی است.

بصیرت سلاح نبرد با رژیم صهیونیستی

مسئول بسیج رسانه استان یزد افزود: شاید یکی از اصلی‌ترین شباهت‌ها، در ایستادن بر سر حق، حتی در اقلیت بودن باشد. امام حسین در عاشورا با قاطعیت ایستاد؛ نه برای پیروزی ظاهری، بلکه برای حفظ حقیقت و مردم ایران هم در برابر تجاوز صهیونیست‌ها، از منطق مقاومت عدول نکردند. ایستادند، دفاع کردند، روایت ساختند.

وی اذعان داشت: شباهت دیگر در بصیرت در شناخت جبهه حق و باطل است. دشمن تلاش کرد با رسانه‌های جهانی‌اش، ایران را آغازگر جنگ نشان دهد. اما ملت ایران با آگاهی، روایت اصلی را درک و منتشر کرد. حضور پررنگ مردم در فضای مجازی، روشنگری نخبگان، و بیداری افکار عمومی داخلی و حتی فرامرزی، باعث شد عملیات روانی دشمن بی‌اثر شود.

این مقام مسئول با تأکید بر نهادینه‌شدن فرهنگ عاشورا در میان ملت ایران گفت: فرهنگ عاشورا در ملت ما، به یک حافظه تاریخی تبدیل شده؛ حافظه‌ای که وقتی دشمن حمله می‌کند، به‌جای ترس، مردم را به مقاومت هدایت می‌کند.

رژیم صهیونیستی قاتلان مظلوم نمای تاریخ

پورمیرزایی با تأکید بر اینکه استکبار جهانی امروز مصداق واقعی یزیدیان در عصر حاضر هستند، افزود: یزد در تاریخ، تنها به دلیل شمشیرش منفور نشد؛ بلکه به دلیل دستگاه دروغ‌سازی‌اش بود و او با تبلیغات، امام حق را خارجی و فتنه‌گر معرفی کرد و باید گفت که فاجعه کربلا، فقط با اسب و نیزه رخ نداد؛ بلکه در نتیجه یک مهندسی ذهنی و تحریف تاریخی بود.

 وی اظهار کرد: امروز نیز آمریکا و رژیم صهیونیستی با همان روش، اما با ابزار مدرن‌تری عمل می‌کنند. کشتار می‌کنند، ولی خود را قربانی معرفی می‌کنند تجاوز می‌کنند، اما مظلوم‌نمایی می‌کنند دستگاه‌های رسانه‌ای آن‌ها، پیشرفته‌ترین نسخه‌های تحریف را اجرا می‌کنند و آن‌ها دشمنان آشکار عدالت و حقیقت‌اند و در واقع یزید امروز کسی است که حقیقت را می‌کشد و بعد با دوربین‌هایش آن را روایت می‌کند.

تاریخ تکرار می‌شود!

حجت‌الاسلام عبدالناصر جلالیان در گفتگو با خبرنگار گروه فرهنگی پایگاه خبری تحلیلی «یزد رسا»، با اشاره به اینکه محرم امسال فرصتی بی‌نظیر برای بازخوانی حماسه عاشورا و تطبیق آن باروحیه مقاومت و جهاد ملت ایران در برابر تجاوزان اخیر رژیم صهیونیستی است گفت: تطبیق وقایع عاشورا با نبرد ۱۲ روزه اخیر که طی آن رژیم صهیونیستی با حمایت آمریکا به کشتار زنان، کودکان و غیرنظامیان، تخریب بیمارستان‌ها و اماکن عمومی پرداخت، می‌تواند به درک عمیق‌تر حماسه عاشور کمک کند، در عاشورا، لشکر یزید باهدف نابودی دین و ارزش‌های الهی، به خاندان پیامبر (ص) حمله کرد. امروز نیز، دشمنان ایران اسلامی با بهانه‌هایی چون برنامه هسته‌ای، به دنبال تضعیف اسلام و ارزش‌های انقلابی هستند.

 وی ادامه داد: تخریب زیرساخت‌های غیرنظامی و ترور دانشمندان ایرانی، از جمله شهدای گران‌قدری چون سردار سلیمانی و دانشمندان هسته‌ای، شباهت‌های آشکاری با جنایات یزیدیان دارد. این تکرار تاریخی، عبرت‌هایی همچون ایستادگی در برابر ظلم، حفظ وحدت و شناخت دقیق دشمن از عاشورا را زنده می‌کند.

حمله موشکی دشمن هم نتوانست اراده ملت ایران را سست کند

 این کارشناس مذهبی ادامه داد: دشمنان ایران اسلامی، با بهانه‌جویی‌هایی چون فعالیت‌های هسته‌ای، به دنبال تحمیل اراده خود بر ملتی هستند که استقلال و عزت را سرلوحه خود قرار داده است شهدای این مسیر، از دانشمندان هسته‌ای تا مدافعان حرم، نقش کلیدی در حفظ استقلال کشور داشته‌اند و آنان با الگوگیری از شهدای کربلا، جان خود را فدا کردند تا دین و عزت ایران اسلامی پابرجا بماند.

 وی افزود: فرهنگ عاشورا، مبتنی بر صبر، شجاعت و تبعیت از رهبری دینی، در روحیه مقاومت ملت ایران متجلی شده است. در برابر تجاوزات اخیر رژیم صهیونیستی، مردم ایران با صبر زینبی در برابر تهدیدات و تحریم‌ها ایستادگی کردند. عدم ترس از حملات موشکی و حضور در میدان‌های دفاع از وطن، یادآور شجاعت یاران امام حسین (ع) است. تبعیت از فرمایشات رهبر انقلاب، به‌عنوان حسین زمان، وحدت ملی را تقویت کرد و ملت ایران را زیر بیرق اسلام و ایران متحد ساخت.

هراس استکبار از قدرت دین اسلام

 وی اذعان کرد: طبق آیات قرآن، دو نوع نبرد وجود دارد نبرد برای خدا و حق، و نبرد برای دنیا و مادیات. نبرد ایران اسلامی با آمریکا و رژیم صهیونیستی، مصداق بارز تقابل حق و باطل است ایران، به‌عنوان ملتی صلح‌طلب و ارزش‌محور، در برابر استکباری قرار دارد که از قدرت دین اسلام هراس دارد، ترور ناجوانمردانه فرماندهان و دانشمندان ایرانی، از جمله سردار سلیمانی، نشان‌دهنده ماهیت یزیدی این دشمنان است که برای حفظ منافع مادی خود، به هر جنایتی دست می‌زنند.

 جلالیان تصریح کرد: عاشورا، تبلور نبرد حق و باطل بود. امام حسین (ع) باهدف احیای دین رسول‌الله (ص) قیام کرد، نه برای جاه و مقام و شعار کل یوم عاشورا و کل ارض کربلا، که از معتقدات شیعه است، نشان می‌دهد هر کس برای اعتلای دین و مبارزه با ظلم قیام کند، در جبهه حسینی قرار دارد. در مقابل، آمریکا و رژیم صهیونیستی، با حمایت از جنایات در نبرد ۱۲ روزه و ترویج الحاد و مادی‌گرایی، در جبهه یزید و عمر سعد ایستاده اند.

عملداری حماسه عاشورا به نسل پنجم انقلاب رسید

محمدعلی میرعلی در گفتگو با خبرنگار گروه فرهنگی پایگاه خبری تحلیلی «یزد رسا»، با اشاره به انسجام اجتماعی بی نطیر مردم در محرم امسال گفت: جنگ اخیر که با تجاوز رژیم صهیونیستی و حمایت آمریکا همراه بود، بار دیگر نشان داد که روحیه مقاومت ملت ایران، مبتنی بر فرهنگ عاشورا، چگونه می‌تواند انسجام اجتماعی بی‌نظیری خلق کند. از حضور اقوام مختلف در مراسم عزاداری تا مشارکت گسترده در حمایت از جبهه مقاومت، همه نشانه‌هایی از این وحدت حسینی است.

 وی ادامه داد: یکی از جلوه‌های درخشان محرم ۱۴۴۷، حضور پررنگ نوجوانان نسل چهارم و پنجم انقلاب، به‌ویژه دهه نودی‌ها، در مراسم عزاداری و همراهی با آرمان‌های مقاومت است، تصاویر منتشرشده از نوجوانانی که در کنار بزرگ‌ترها به عزاداری می‌پردازند یا در تجمعات حمایت از جبهه مقاومت شرکت می‌کنند، نشان‌دهنده پیوند عمیق این نسل با فرهنگ عاشوراست و این حضور، پاسخی محکم به دشمنانی است که گمان می‌کردند می‌توانند نسل جوان ایران را از ارزش‌های دینی جدا کنند.

محرم فرصت بازسازی وحدت اسلامی در عصر توطئه

استاد گروه معارف دانشگاه یزد افزود: در جنگ اخیر، ملت ایران با تاسی از امام حسین (ع) و یارانش، نه‌تنها در برابر حملات نظامی، بلکه در برابر جنگ روانی و اقتصادی نیز ایستادگی کردند و این مقاومت، ریشه در همان روحیه‌ای دارد که در کربلا متبلور شده است.

 وی اذعان کرد: دشمن با جنگ رسانه‌ای به دنبال تفرقه‌افکنی است، اما ما باید با تبیین جلوه‌های وحدت حسینی، این توطئه را خنثی کنیم. محرم، فرصتی است برای نشان‌دادن اینکه ایران اسلامی، با همه تنوع قومی و مذهبی، یکپارچه و متحد است.

جنگ اخیرملت ایران با رژیم صهیونیستی آزمونی بزرگ برای این ملت بود که بار دیگر نشان داد چگونه روحیه حسینی، محور وحدت و مقاومت ایرانیان است  همان‌طور که امام (ع) در کربلا با تعداد اندک یارانش در برابر ظلم ایستادگی کرد، ملت ایران نیز با تاسی از این سیره، در برابر تجاوزات دشمن متحد و استوار ماند و باید گفت که این انسجام اجتماعی، که ریشه در فرهنگ عاشورایی دارد، از دل همین مراسم‌های عزاداری، روضه‌ها و هیات‌ها برمی‌خیزد و به میدان‌های مقاومت و دفاع از میهن گسترش می‌یابد.

انتهای خبر/

درباره نویسنده

لینک کوتاه خبر

نظر / پاسخ از

  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.

هنوز نظری ثبت نشده است. شما اولین نفری باشید که نظر می‌گذارید!