حالت تاریک
چهارشنبه, 29 مرداد 1404
آیا مایل به نصب وب اپلیکیشن سایت خبری یزد رسا هستید؟
احصای ۴۵۰ محله اسلامی یزد به همت بسیج
استاندار یزد مطرح کرد:

احصای ۴۵۰ محله اسلامی یزد به همت بسیج

استاندار یزد گفت: ۴۵۰ محله اسلامی در سطح استان یزد به همت سپاه الغدیر و پایگاه‌های بسیج احصا شد.

به گزارش پایگاه خبری تحلیلی «یزد رسا» به نقل از روابط عمومی استانداری یزد، محمدرضا بابایی در جریان رزمایش سراسری پایگاه‌های مقاومت بسیج استان یزد تحت عنوان محلات اسلامی تمدن‌ساز، تحقق محله اسلامی و حضور هوشمندانه و به‌روز در میدان را از جمله دغدغه‌های رهبر معظم انقلاب برشمرد و اظهار کرد: در این راستا به همت سپاه الغدیر و پایگاه‌های بسیج، ۴۵۰ محله اسلامی در سطح استان احصا شد. 

وی تصریح کرد: همچنین در پرتو هماهنگی‌های انجام شده یکایک مدیران دستگاه‌های دولتی استان هر کدام به عنوان معین یک پایگاه بسیج به همراه بزرگان هر منطقه ایفای نقش خواهند کرد. 
 
استاندار یزد با بیان اینکه تشکل‌های منسجم ایجاد شده در راستای ایفای تعهدات اجتماعی فعالیت خواهند کرد، گفت: این اقدام علاوه بر پیشگیری از آسیب‌های احتمالی در محلات، در راستای خدمت‌رسانی به اقشار ضعیف جامعه مؤثر خواهد بود. 
 
وی خاطرنشان کرد: امیدواریم با اجرای دقیق برنامه‌های این حوزه شاهد تحقق محله اسلامی با کمک تمامی دستگاه‌های دولتی و مجموعه سپاه و بسیج استان باشیم.

انتهای خبر/ 

لینک کوتاه خبر

نظر / پاسخ از

  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.

هنوز نظری ثبت نشده است. شما اولین نفری باشید که نظر می‌گذارید!