حالت تاریک
سه‌شنبه, 07 اسفند 1403
آیا مایل به نصب وب اپلیکیشن سایت خبری یزد رسا هستید؟
با جان دانش‌آموزان نباید بازی کرد
معاون پرورشی آموزش و پرورش استان یزد:

با جان دانش‌آموزان نباید بازی کرد

معاون پرورشی آموزش و پرورش استان یزد گفت: با توجه به ناوگان حمل و نقل فرسوده استان یزد نمی‌شود با جان دانش آموزان بازی کرد و به برگزاری اردوها مجوز داد و باید منتظر نتیجه‌گیری نهایی و حل موضوع ماند.

 حسن عبداللهیان در گفتگو با خبرنگار پایگاه خبری تحلیلی «یزد رسا»، در خصوص برگزاری اردوهای دانش‌آموزی گفت: آموزش و پرورش دستورالعمل اردویی مشخصی داشته و در زمینه وسیله نقلیه هیچ‌گونه دخالتی ندارد که این موضوع به عهده پلیس راهور و سازمان راهداری و حمل و نقل جاده‌ای است.
 وی ادامه داد: در حال حاضر و باتوجه به ابلاغیه پلیس راهور مبنی بر عدم استفاده از وسایل نقلیه بالای پنج سال منتظر پاسخ از سوی وزارتخانه در رابطه با این محدودیت‌ها هستیم.
 معاون پرورشی و فرهنگی اداره کل آموزش و پرورش استان یزد تصریح کرد: تا زمان روشن‌شدن تکلیف اردوهای برون‌استانی دانش‌آموزی، مدارس می‌توانند با برنامه‌ریزی اردوهای درون‌استانی را در اولویت قرار بدهند.
 وی افزود: در شرایط موجود بالا بردن هزینه اردوهای دانش‌آموزی دردی را دوا نمی‌کند و مدارس می‌توانند برای اردوهای خود از قطار استفاده کنند که وسیله نقلیه ایمنی به شمار می‌رود.
 عبداللهیان با اشاره به ناوگان حمل و نقل فرسوده استان یزد گفت: با توجه به ناوگان حمل و نقل فرسوده استان یزد نمی‌شود با جان دانش‌آموزان بازی کرد و به برگزاری اردوها مجوز داد و باید منتظر نتیجه‌گیری نهایی و حل موضوع ماند.

انتهای خبر/

درباره نویسنده

لینک کوتاه خبر