مدیر حوزههای علمیه کشور:
رونق مساجد گرهگشای بسیاری از مشکلات است
مدیر حوزههای علمیه کشور گفت: چنانچه مساجد را از لحاظ کیفی و کمی آباد کنیم بخش زیادی از معضلات و مشکلات فرهنگی و آسیبهای اجتماعی قابل حل خواهد بود.
به گزارش خبرنگار پایگاه خبری «یزدرسا»، آیتالله علیرضا اعرافی امروز در دیدار نوروزی فرمانده سپاه الغدیر استان یزد با اشاره به لزوم توجه به آبادی و رونق مساجد گفت: چنانچه مساجد را از لحاظ کیفی و کمی آباد کنیم بخش زیادی از معضلات، مشکلات فرهنگی و آسیبهای اجتماعی با این مساجد قوی، نیرومند، بابرنامه و فعال قابل خواهد بود.
وی ادامه داد: مسجد باید کانونی باشد که بتواند پیرامون خود را در همه ابعاد از زدودن فقر تا حل آسیب های اجتماعی راهبری کند و کار اصلی روحانیت هم همین است و با کمک مردم باید این فعالیتها انجام گیرد.
مدیر حوزههای علمیه کشور افزود: نگاه مسجد محوری و تعامل با مسجد باید وجود داشته باشد و هر چه این نگاه تقویت شود در حل مشکلات گرهگشا است و رویکرد رابطه فعال و قوی با مسجد و با محوریت امام جماعت باید بیش از بیش وجود داشته باشد و انتظار داریم استان یزد در این امر سرآمد بشود.
وی در بخش دیگری از سخنان خود گفت: امروز با نسل جدیدی مواجه هستیم که به دلیل شرایط امروزی، فضای مجازی و تحولات رخ داده و جنگ ترکیبی که علیه این نسل در حال اجراست مختصات و ویژگیهایی خاص خود را دارند و تعامل با این نسل، درک مسائل آنها، پاسخگویی به پرسشهای آنها و گشودن عقدههای فکری آنها ضروری است که بسیج، روحانیت و دستگاههای فرهنگی در این زمینه مسئولیت دارند.
اعرافی اضافه کرد: ارزش نوجوان و جوان خوب امروزی از نوجوان و جوان دورههای دفاع مقدس و انقلاب بالاتر است چرا که نسل آندوره، در معرض شبهات، پرسشها، آسیبها و طوفانهای سهمگین در مسائل اجتماعی، سیاسی و ... قرار نداشت اما نسل امروز هر لحظه با مسائل مختلف بمباران میشود.
وی تصریح کرد: اولویت اول ما این است این نسل را بشناسیم، راه گفتگو با آنها را تشخیص دهیم و شیوه اثرگذاری فکری، اعتقادی و...بر آنها را بشناسیم که خود جهادی بزرگ است.
وی ادامه داد: یا توجه به اینکه بسیج و پایگاههای بسیج با مردم به صورت مستقیم در ارتباط هستند وظیفهای مهم در زمینه نسل امروزی دارد و تا حد ممکن هم به وظیفه خود عمل کردند، اولویت آنها نوجوانان و جوانان امروز و حل مشکل اعتقادی، فکری و اخلاقی آنها باید باشد.
وی با اشاره به اهمیت احیای برنامههای قرآنی و معنوی در جامعه گفت: احیای برنامه معنوی و فرهنگی خانگی و محلی هستههایی هستند که میتوانند روی کل جامعه اثر بگذارند که بسیج به این موضوع توجه دارد و باید برنامههای خود را در این زمینه روزافزون کند.
مدیر حوزههای علمیه کشور افزود: حضور سپاه در حل مسائل کلان اجتماعی اعتمادساز است و گرهگشایی مسائل توسط سپاه از افتخارات آن است که بُعد حل مشکلات روز به روز باید در بسیج و سپاه تقویت شود.
وی افزود: از نکات مهم در درون بسیج کادرسازی هستههای اصلی خود از لحاظ معرفتی، بنیانهای فکری، اخلاقی و خانوادگی است چرا که اگر صلابت فکری، عبادی و استحکام پایههای درونی سپاه و بسیج آسیب ببیند زیان بزرگی هم به سپاه و هم به جامعه وارد خواهد شد.
اعرافی ادامه داد: باید تلاش کنیم این پایههای درونی سپاه و بسیج از لحاظ معرفتی و اخلاقی استوار و نیرومند باشد که نیاز به سرمایهگذاری و وجود افرادی است که بتوانند تحول ایجاد کنند و این پایهها را تقویت کنند.
انتهای خبر/