حالت تاریک
سه‌شنبه, 06 مرداد 1405
آیا مایل به نصب وب اپلیکیشن پایگاه خبری یزد رسا هستید؟
سپاه از تصمیمات نظام تمکین می‌کند
سخنگوی سپاه:

سپاه از تصمیمات نظام تمکین می‌کند

سخنگوی سپاه با تأکید بر اینکه تصمیم به آتش‌بس و انعقاد تفاهم‌نامه، تصمیم نظام جمهوری اسلامی ایران بوده است، گفت: سپاه پاسداران نیز به این تصمیم تمکین می‌کند و نیروهای مسلح در این مدت توان دفاعی خود را افزایش داده‌اند.

به گزارش پایگاه خبری تحلیلی «یزدرسا»، به نقل از خبرگزاری صدا و سیما، سردار محبی با اشاره به امضای تفاهم‌نامه و برقراری آتش‌بس، اظهار کرد: تصمیم به آتش‌بس و انعقاد تفاهم‌نامه، تصمیم نظام جمهوری اسلامی ایران است و سپاه پاسداران نیز به عنوان بخشی از این نظام، از این تصمیم تمکین خواهد کرد.

وی در تشریح عبارت مطرح‌شده در بیانیه سپاه مبنی بر اینکه «اجازه نخواهیم داد آمریکا با آتش‌بس‌های فریبنده، ذخایر نفت و مهمات خود را جایگزین و پس از آن حملات خود را از سر بگیرد»، گفت: این بیانیه خطاب به آمریکا و دشمن است و خطاب آن به داخل نیست.

سخنگوی سپاه ادامه داد: منظور این عبارت آن است که دشمن فریبکار است و پیش از این نیز فریبکاری کرده و دیگر اجازه تکرار چنین مسیری داده نخواهد شد؛ بنابراین، این موضوع به معنای آن نیست که ایران در آتش‌بس و تفاهم‌نامه فریب خورده است، بلکه این هشدار خطاب به دشمن بیان شده است.

محبی با تأکید بر اینکه ایران در این روند فریب نخورده است، گفت: ما از همان ابتدا اعلام کردیم که به دشمن بی‌اعتماد هستیم و دشمن را فریبکار می‌دانیم؛ در عین حال، انگشت نیروهای مسلح روی ماشه است و هر زمان که لازم باشد، می‌توانیم به وضعیت پیشین بازگردیم.

وی افزود: نیروهای مسلح جمهوری اسلامی ایران در مدت آتش‌بس از فرصت موجود استفاده کردند و توان خود را افزایش دادند، سرعت تولید و دقت موشک‌ها را ارتقا دادند، آمادگی‌های نظامی را افزایش دادند و پدافند غیرعامل را تقویت کردند.

سخنگوی سپاه با رد این ادعا که آمریکا از دوره جنگ و آتش‌بس برای جبران کمبودهای خود و افزایش ذخایر استفاده کرده است، عنوان کرد: آمریکا در طول جنگ ۴۰ روزه نیز تسلیحات خود را به‌طور مستمر به منطقه منتقل می‌کرد و منعی برای این کار نداشت؛ بنابراین، این‌گونه نیست که آمریکا از این فرصت آن‌طور که گفته می‌شود استفاده کرده باشد.

محبی ادامه داد: اگر میزان ذخایر نفت آمریکا پیش از آتش‌بس و در پایان آن بررسی شود، مشخص خواهد شد که آمریکا نتوانسته از این فرصت برای جبران کسری نفت خود استفاده کند.

وی با بیان اینکه نیروهای مسلح ایران از این فرصت استفاده بهینه کرده‌اند، خاطرنشان کرد: در این مدت توانمندی‌های دفاعی کشور تقویت شده و آمادگی‌های نظامی افزایش یافته است.

سخنگوی سپاه در پایان گفت: ممکن است به دلیل شرایط خاص امنیتی در حال حاضر امکان بیان همه دستاوردهای نظامی وجود نداشته باشد، اما آثار این دستاوردها در قدرت و عملکرد نیروهای مسلح نمایان است و مردم نباید تحت تأثیر تبلیغات برخی افراد ناآگاه قرار گیرند.

انتهای خبر/

لینک کوتاه خبر

نظر / پاسخ از

  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.

هنوز نظری ثبت نشده است. شما اولین نفری باشید که نظر می‌گذارید!