حالت تاریک
شنبه, 17 مرداد 1405
آیا مایل به نصب وب اپلیکیشن پایگاه خبری یزد رسا هستید؟
شناسایی ۴هزار کنتور معیوب در مانور برق یزد
مدیرعامل شرکت توزیع برق یزد خبر داد:

شناسایی ۴هزار کنتور معیوب در مانور برق یزد

مدیرعامل شرکت توزیع نیروی برق استان یزد با اشاره به اجرای شانزدهمین مانور مدیریت هوشمند تلفات برق گفت: از ابتدای سال تاکنون ۴ هزار و ۲۷۷ دستگاه کنتور معیوب شناسایی و ۳ هزار و ۴۳۰ کنتور جدید برای مشترکان نصب شده است.

به گزارش پایگاه خبری تحلیلی «یزدرسا»، به نقل از روابط عمومی شرکت توزیع نیروی برق استان یزد، محمدجواد جلیلی با تشریح شانزدهمین مانور مدیریت هوشمند تلفات برق در استان یزد بیان داشت: از ابتدای سال تاکنون با شناسایی چهار هزار و ۲۷۷ دستگاه کنتور معیوب و نصب سه هزار و ۴۳۰ کنتور جدید برای مشترکان، ۲ میلیون و ۵۰۹ هزار و ۵۵۰ کیلووات‌ساعت انرژی احصا شده است.

وی با اشاره به اینکه ۲۸ هزار و ۴ مشترک دارای بیش از سه دوره عدم قرائت با اقدامات کنترلی طرح مهتاب کاهش یافته‌ است، افزود: در حوزه پایش و کنترل شبکه، ۳ هزار و ۳۷۷ مورد تست دیماندی و تطبیق ضرایب CT با سیستم بیلینگ انجام شده و دو هزار و ۲۸۰ مورد تست چاه‌های آب و پمپاژهای کشاورزی به منظور مدیریت بار و کنترل مصرف صورت گرفته است.

مدیرعامل شرکت توزیع نیروی برق استان یزد خاطرنشان کرد: در بخش روشنایی نیز اقدامات قابل توجهی انجام شده که از جمله آن می‌توان به تنظیم ۲ هزار و ۱۱۳ ساعت نجومی و اصلاح و تعدیل ۹ هزار و ۱۷۱ چراغ روشنایی شهری، بین‌راهی و پارک‌ها اشاره کرد.

وی متذکر شد: در حوزه مقابله با مصرف غیرمجاز برق نیز، از ابتدای سال تاکنون ۱۹ مرکز غیرمجاز استخراج رمزارز شناسایی و ۱۲۱ دستگاه ماینر جمع‌آوری شده است.

انتهای خبر/

لینک کوتاه خبر

نظر / پاسخ از

  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.

هنوز نظری ثبت نشده است. شما اولین نفری باشید که نظر می‌گذارید!