مدیرکل مدیریت بحران استان یزد:
ظرفیتهای مردمی در مدیریت بحران فعال شود
مدیرکل مدیریت بحران استان یزد گفت: یکی از مهمترین ظرفیتها در مراحل چهارگانه پیشگیری، مقابله و بازسازی و بازتوانی استفاده از ظرفیت عظیم گروههای مردمی است که باید برنامهریزی لازم در این زمینه صورت گیرد.
به گزارش «یزدسا»؛ محمدعلی ملکزاده در جمع جهادگران، بسیجیان، معتمدین محلات، گروههای مردمی و سازمانهای مردمنهاد که به همت مدیریتبحران شهرداری یزد در تالار شهر یزد برگزار شد، به اقدامات ارزشمند گروههای مردمی در مقابله با مخاطرات طبیعی بالاخص سیل سال گذشته اشاره کرد و ضمن قدردانی از تلاشهای یکایک فعالان این حوزه گفت: ایثارگری و دغدغهمندی از خصوصیات بارز مردم کشور ماست و در همه بحرانها شاهد حمایت و همراهی خالصانه آنها هستیم.
وی با اشاره به تعریف مدیریت بحران اظهار کرد: مدیریت بحران به شرایطی گفته میشود که خارج از توان دستگاهها و نهادهای دولتی است و با توجه به گستردگی حوادث نیاز به سازماندهی، هماهنگی و تعامل گروههای مردمی و تیمهای امدادی مشهود است.
جانشین و دبیر ستاد پیشگیری، هماهنگی و فرماندهی عملیات پاسخ به بحران استان افزود: انتظار داریم شهرداریها به عنوان صف اول مقابله با بحران، زیر ساختهای لازم برای استفاده از ظرفیت عظیم مردمی را برنامهریزی و سازماندهی کنند که برای رسیدن به این مقصود، تبیین، آموزش و برگزاری مانورهای تمرینی الزامی است.
ملکزاده ادامه داد: خوشبختانه بسیج و هلال احمر در این راستا سازماندهی مطلوبی را دارند؛ اما لازم است برای شرایط بحران شرایط ارتباطی و تعاملی را تسهیل کرد تا با همافزایی در حداقل زمان خدمات به خسارت دیدگان به صورت مناسب ارائه شود.
وی همچنین از خدمات نیروهای آتش نشانی، خدمات شهری و مدیریت بحران شهرداری در حوزههای پیشگیری، آمادگی و بازسازی قدردانی کرد و افزود: رویکرد شهرداری یزد در سال جاری در حوزه مدیریت بحران قابل مقایسه با قبل نیست و این نشان از دغدغهمندی و تلاش اعضای شورا و شهردار یزد دارد.
در این نشست شهردار ناحیه تاریخی گزارشی از اقدامات این شهرداری در حوزه ایمنسازی شهر و استفاده از ظرفیت مردمی ارائه کرد.
میرجلیلی مدیریت بحران شهرداری نیز در این برنامه، با تشریح ظرفیتهای احصا شده برای استفاده از گروههای مردمی، برنامهریزی جهت اجرایی شدن آن را جزء دستور کارهای اصلی مدیریت بحران شهرداری دانست.
انتهای پیام/