حالت تاریک
چهارشنبه, 14 مرداد 1405
آیا مایل به نصب وب اپلیکیشن پایگاه خبری یزد رسا هستید؟
محکومیت قاچاقچی برنج در یزد
مدیرکل تعزیرات حکومتی یزد خبر داد:

محکومیت قاچاقچی برنج در یزد

مدیرکل تعزیرات حکومتی یزد از محکومیت ۱۷ میلیارد ریالی قاچاقچی برنج در شهرستان مهریز خبر داد.

به گزارش پایگاه خبری تحلیلی «یزدرسا» به نقل از روابط عمومی اداره کل تعزیرات حکومتی یزد، منصور انصاری گفت: پرونده قاچاق 9 هزار و ۷۹۲ کیلوگرم برنج هندی با مارک MR- KABIR به ارزش ۱۷ میلیارد و ۸۷۵ میلیون ریال در تعزیرات حکومتی شهرستان مهریز رسیدگی شد. 

وی افزود: شعبه پس از بررسی مستندات موجود در پرونده و با توجه به ارائه نشدن مدارک قانونی، اتهام انتسابی را محرز و متخلف را علاوه بر ضبط کالای قاچاق به پرداخت 17 میلیارد و 875 میلیون ریال جزای نقدی محکوم کرد.که پس از گذشت زمان قانونی حکم صادره اجرا و پرونده مختومه و بایگانی شد.

مدیرکل تعزیرات حکومتی یزد گفت: ماموران نیروی انتظامی ایستگاه شهید مدنی شهرستان مهریز پس از بازرسی خودروهایی عبوری، به میزان 9 هزارو 792 کیلوگرم برنج هندی قاچاق را در داخل یک دستگاه کامیون کشف و پرونده آن را برای رسیدگی به اداره تعزیرات حکومتی ارسال کردند.

انتهای خبر/

لینک کوتاه خبر

نظر / پاسخ از

  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.

هنوز نظری ثبت نشده است. شما اولین نفری باشید که نظر می‌گذارید!