حالت تاریک
جمعه, 16 مرداد 1405
آیا مایل به نصب وب اپلیکیشن پایگاه خبری یزد رسا هستید؟
یزدی‌ها اقدامات اغتشاشگران را محکوم می‌کنند
رئیس شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی یزد:

یزدی‌ها اقدامات اغتشاشگران را محکوم می‌کنند

رئیس شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی یزد گفت: به دنبال درخواست‌های مکرر اقشار مختلف مردم برای اعلام برائت از اغتشاشگران و حمایت از نیروهای حافظ امنیت، امروز یکشنبه ۲۱ دی اجتماع عظیم مردمی در میدان امیرچقماق برگزار خواهد شد.

حجت‌الاسلام رحمانی شمسی در گفتگو با خبرنگار گروه فرهنگی پایگاه خبری تحلیلی «یزد رسا»، با اشاره به اقدامات اغتشاشگران در به تخریب اموال عمومی و ایجاد ناامنی در کشور گفت: دشمنان ایران پس از شکست در جنگ ۱۲ روزه و مشاهده وحدت ملت ایران به عنوان رمز پیروزی این ملت با ایجاد اغتشاش تمام تلاش خود را صرف از بین بردن این وحدت کردند.

وی ادامه داد: اغتشاشگران با سوء استفاده از اعتراضات به‌حق مردم و به‌کارگیری مزدوران وابسته به منافقان و رژیم منحوس صهیونیستی سعی کردند با ایجاد اغتشاش و آشوب تخریب اموال عمومی و به‌خصوص توهین به مقدسات و به شهادت رساندن حافظان امنیت به هدف خود برسند اما مردم بصیر مومن و انقلابی و معترض با جدا کردن صف اعتراض خود از اغتشاشگران هرگز اجازه این سوء استفاده‌ها را به این افراد و دشمنان قسم خورده ایران نخواهند داد.

رئیس شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی استان یزد عنوان کرد: به دنبال درخواست‌های مکرر اقشار مختلف مردم برای اعلام برائت از اغتشاشگران و قدردانی و حمایت از نیروهای حافظ امنیت، امروز یکشنبه ۲۱ دی اجتماع عظیم مردمی ساعت ۱۵ در میدان امیرچقماق برگزار خواهد شد.

وی اضافه کرد: از همه مردم یزد دعوت می‌کنیم که امروز در محل و ساعت مشخص شده حضور به هم برسانند تا اقدامات اغتشاشگران را محکوم کنند و جواب یاوه‌گویی‌ها و زورگویی‌های اغتشاش‌گران را بدهند.

انتهای خبر/

لینک کوتاه خبر

نظر / پاسخ از

  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.

هنوز نظری ثبت نشده است. شما اولین نفری باشید که نظر می‌گذارید!