حالت تاریک
آیا مایل به نصب وب اپلیکیشن سایت خبری یزد رسا هستید؟
معاون فنی مرکز بهداشت استان یزد:

استاندارد مصرف نمک در نان رعایت نمی‌شود

استاندارد مصرف نمک در نان رعایت نمی‌شود

مدیرگروه سلامت کار و محیط معاونت بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی شهید صدوقی یزد گفت:۳۰ درصد نانوایی‌های استان یزد میزان استاندارد مصرف نمک در نان را رعایت نمی‌کنند.

به گزارش پایگاه خبری «یزدرسا» به نقل از روابط‌عمومی دانشگاه علوم پزشکی شهید صدوقی یزد، وحید جعفری افزود: استاندارد میزان مصرف نمک در نان ۱٫۸ به‌ازای هر ۱۰۰ گرم ماده خشک نان است که در استاندارد جدید این میزان به یک گرم کاهش‌یافته است

وی اظهار داشت: میزان مصرف نمک در نان از اهمیت بالایی برخوردار است؛ زیرا استفاده بی‌رویه از نمک در عمل‌آوری خمیر می‌تواند در بروز بیماری‌ها یا تشدید بیماری‌ها غیرواگیر تأثیرگذار باشد.

معاون فنی مرکز بهداشت استان یزد خاطرنشان کرد: مصرف بی‌رویه نمک علاوه بر ایجاد سرطان باعث بالارفتن فشارخون، سکته قلبی و مغزی و بیماری‌های قلبی و عروقی می‌شود و با کنترل میزان مصرف می‌توان برخی از بیماری‌ها را کاهش داد.

وی در ادامه با اشاره به تدوین سند بهبود کیفیت نان در استان اظهار داشت: سند بهبود کیفیت نان در استان مصوب شده و ساخت سیلو‌های استاندارد، اصلاح میزان مصرف نمک نان، بازرسی از نانوایی‌ها و آموزش به نانوایان از مصوبات این سند بوده است.

جعفری در ادامه بیان داشت: یکی از بیماری‌های مزمن غیرواگیر جامعه بیماری پرفشاری خون است و بر اساس آخرین مطالعات، استان یزد از نظر شیوع رتبه دوم کشور را دارا است.

دکتر مسعود شریفی یکی از عوامل مؤثر بر پرفشاری خون را مصرف زیاد نمک برشمرد و گفت: مصرف نمک یکی از متهمین اصلی بیماری فشارخون و عمده مصرف آن در نان است.

وی اظهار داشت: افزایش میزان نمک در نان باعث افزایش فشارخون افراد مبتلا به بیماری فشارخون می‌شود و زمینه ابتلای دیگر افراد را به این بیماری فراهم می‌کند.

درباره نویسنده

لینک کوتاه خبر

نظر / پاسخ از