ابهام در سرنوشت نماینده یزد در آسیا؛
اشتباه مدیریتی، سهمیه آسیایی چادرملو را تهدید کرد
چادرملوی اردکان پس از کسب سهمیه آسیایی در زمین مسابقه، اکنون با چالشی خارج از مستطیل سبز مواجه شده؛ چالشی که ممکن است رؤیای حضور این تیم در رقابتهای آسیایی را از بین ببرد.
به گزارش پایگاه خبری تحلیلی «یزدرسا»، به نقل از خبرگزاری ورزش سه، چادرملوی اردکان که با برتری مقابل پرسپولیس و گلگهر موفق شد سهمیه حضور در سطح دوم لیگ قهرمانان آسیا را در زمین مسابقه کسب کند، اکنون به دلیل یک ناهماهنگی مدیریتی در فدراسیون فوتبال، با خطر از دست دادن این سهمیه روبهرو شده است.
بر اساس گزارشها، نام باشگاه گلگهر سیرجان پیش از برگزاری رقابت تعیین نماینده سوم ایران، از سوی فدراسیون فوتبال به کنفدراسیون فوتبال آسیا (AFC) اعلام شده بود. به همین دلیل، درخواست فدراسیون برای جایگزینی چادرملو به جای گلگهر با مخالفت AFC مواجه شده است؛ موضوعی که هنوز به صورت رسمی از سوی فدراسیون فوتبال یا کنفدراسیون فوتبال آسیا تأیید یا تکذیب نشده است.
چادرملو در تورنمنت تعیین نماینده سوم ایران ابتدا پرسپولیس را در دیداری ۱۲۰ دقیقهای با نتیجه ۲ بر یک شکست داد و سپس در دیدار برابر گلگهر، پس از تساوی بدون گل، در ضربات پنالتی با نتیجه ۷ بر ۶ به برتری رسید و سهمیه آسیایی را به دست آورد.
در صورت قطعی شدن مخالفت AFC، تیمی که سهمیه را در زمین مسابقه کسب کرده، از حضور در رقابتهای آسیایی باز خواهد ماند و این سهمیه به گلگهر خواهد رسید؛ تیمی که در دیدار مستقیم مغلوب چادرملو شده است.
این اتفاق با اعتراض گسترده هواداران چادرملوی اردکان همراه شده است. شماری از هواداران این باشگاه با حضور مقابل ساختمان فدراسیون فوتبال، خواستار پاسخگویی مسئولان درباره علت برگزاری مسابقات تعیین سهمیه و اعمال نشدن نتیجه آن در مکاتبات رسمی با AFC شدند.
همزمان، گزارشهایی درباره احتمال تغییر دبیرکل فدراسیون فوتبال نیز منتشر شده است؛ موضوعی که گفته میشود به پرونده معرفی نماینده ایران به AFC ارتباط دارد، هرچند هنوز به صورت رسمی اعلام نشده است.
اکنون سرنوشت حضور نماینده استان یزد در رقابتهای آسیایی به تصمیم نهایی کنفدراسیون فوتبال آسیا و اقدامات بعدی فدراسیون فوتبال بستگی دارد.
انتهای خبر/
لینک کوتاه خبر
نظر / پاسخ از
هنوز نظری ثبت نشده است. شما اولین نفری باشید که نظر میگذارید!