حالت تاریک
شنبه, 10 مرداد 1405
آیا مایل به نصب وب اپلیکیشن پایگاه خبری یزد رسا هستید؟
برق ۴۵۹ اداره پرمصرف در یزد قطع شد
سخنگوی شرکت توزیع نیروی برق استان یزد:

برق ۴۵۹ اداره پرمصرف در یزد قطع شد

سخنگوی شرکت توزیع نیروی برق استان یزد از تشدید پایش مصرف برق دستگاه‌های اجرایی در فصل گرم سال خبر داد و گفت: از ابتدای خرداد تاکنون برق ۴۵۹ اداره به دلیل رعایت نکردن الزامات مدیریت مصرف قطع شده است.

به گزارش پایگاه خبری تحلیلی «یزدرسا»، به نقل از روابط عمومی شرکت توزیع نیروی برق استان یزد، مجتبی حجتی‌مقدم از تشدید پایش مصرف برق دستگاه‌های اجرایی در استان یزد همزمان با فصل گرم سال خبر داد و اظهار کرد: رعایت الزامات مدیریت مصرف برق در ادارات به‌صورت مستمر ارزیابی می‌شود.

وی با اشاره به نتایج این پایش‌ها افزود: از ابتدای خردادماه تاکنون برق ۴۵۹ اداره به دلیل رعایت نکردن الزامات مدیریت مصرف قطع شده است. همچنین در ساعات اداری، برق دستگاه‌های اجرایی ۲ هزار و ۳۶۶ بار به علت عبور از الگوی مجاز مصرف قطع شده است.

سخنگوی شرکت توزیع نیروی برق استان یزد ادامه داد: در ساعات غیراداری نیز ۳۹۹ مشترک اداری به دلیل خاموش نکردن تجهیزات و مصرف غیرمجاز، در مجموع یک‌هزار و ۶۰۷ بار با قطع برق مواجه شده‌اند.

وی تأکید کرد: تمامی دستگاه‌های اجرایی موظف هستند مصرف برق خود را در ساعات اداری حداقل ۳۰ درصد و در ساعات غیراداری ۷۰ درصد کاهش دهند و از ساعت ۱۲ ظهر نیز بار سرمایشی ساختمان‌ها را به شکل محسوسی مدیریت کنند.

حجتی‌مقدم خاطرنشان کرد: بازدیدهای میدانی، ارزیابی مستمر عملکرد ادارات و معرفی دستگاه‌های پایبند و متخلف در دستور کار قرار دارد تا ضمن فرهنگ‌سازی، زمینه اصلاح الگوی مصرف در بخش اداری و پایداری شبکه برق استان یزد فراهم شود.

انتهای خبر/

لینک کوتاه خبر

نظر / پاسخ از

  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.

هنوز نظری ثبت نشده است. شما اولین نفری باشید که نظر می‌گذارید!